Lego Ninjago Turbo Otomobil 71737

Lego
799,90 TL
732,11 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
67,79 TL
Lego Ninjago Turbo Otomobil 71737 Hakkında Bilgiler
Türü: Lego Ninjago
Sayfa Sayısı: 0
ISBN: 5702016888768
satis-icon
Satış Rakamları 4 adet satılmıştır.
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Lego Ninjago Turbo Otomobil 71737 Ürün Açıklaması

    "

    Bu muhteşem X-1 Turbo Otomobili savaşa sürerek Nindroid Savaşçılara saldır!

    Arabanın içinden Kai’yi süper hızlı motosikletiyle aksiyona fırlat! Nindroid Savaşçılar jet çantayla saldırı moduna uçarken dikkatli ol! NINJAGO City’yi kurtarmalısın, sonra LEGO NINJAGO setlerinin 10. yılını kutlamak için sınırlı üretim altın Cole Legacy minifigürünü sergileyebilirsin.

    Çocuklar, X-1 Ninja Turbo Otomobili’nin bu modern versiyonuyla LEGO NINJAGO çizgi dizisinin 3. sezonundan ninja - Nindroid Savaşçı çatışmalarını canlandırmayı çok sevecek. 2’si 1 arada aracın 2 yaylı atıcısı ve Nindroidlere saldırmak için bir düğmeye basılarak fırlatılan gizli bir motosikleti bulunur. Fantastik aksiyon hikayelerini seven çocuklara Bu benzersiz Legacy oyun seti ayrıca 5 minifigür içerir: Ninja kahramanlar Kai, Jay ve Cole Legacy ile çocukların kendi büyüleyici hikayelerini oluşturmaları için bir Nindroid Savaşçı ve Mindroid. Ocak 2021’de yeni çıkan Cole Legacy, NINJAGO oyun setlerinin 10 yılını kutlamak için daha önce görülmemiş stantlı bir altın koleksiyon minifigürüdür. Ninja hayranları için mükemmel LEGO hediyeleri LEGO NINJAGO oyun setleri, çocuklara heyecan verici bir macera dünyasını açar. NINJAGO hayranları; motosikletler, robotlar ve çok daha fazlası dahil inanılmaz bir ninja oyuncakları koleksiyonuyla oynarken kahramanlarıyla birlikte düşmanlara karşı savaşabilir.

    • Bu etkileyici oyun setine 5 minifigür dahildir: Ninjalar Kai, Jay ve Cole Legacy ile çizgi dizinin 3. sezonundan bir Nindroid Savaşçı ve Mindroid, harika silahlarıyla savaşmaya hazır.

    • Çocuklar bir düğmeye basarak X-1 Ninja Turbo Otomobilinin içinden bir ninja minifigürünün bindiği hızlı bir motosikleti fırlatırken heyecanlanacak.

    • NINJAGO oyuncaklarının 10. yılını kutlamak için küçük stantlı koleksiyonluk bir altın Cole Legacy minifigürü içerir.

    • Bu ninja oyuncağı seti, 8 yaş ve üstü çocuklara eğlence dolu bir yapım görevi verir ve harika bir doğum günü ya da yılbaşı hediyesidir.

    • Yüksekliği 7 cm, uzunluğu 23 cm ve genişliği 11 cm olan bu silahlı oyuncak araba, evde oynamak ya da eğlenceyi taşımak için mükemmel boyuttadır.

    • LEGO yapım parçaları dünyanın en yüksek güvenlik standartlarına uygundur, yani çocuklarınız LEGO oyun setleriyle emin ellerdedir.

    Parça Sayısı: 599

    "

Lego Ninjago Turbo Otomobil 71737 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.