Lego Ninjago Savaş Seti Jay ile Serpentine 71732

Lego
149,90 TL
137,20 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
12,70 TL
Lego Ninjago Savaş Seti Jay ile Serpentine 71732 Hakkında Bilgiler
Türü: Lego Ninjago
Sayfa Sayısı: 0
ISBN: 5702016912067
satis-icon
Satış Rakamları 8 adet satılmıştır.
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Lego Ninjago Savaş Seti Jay ile Serpentine 71732 Ürün Açıklaması

    "

    Efsanevi bir savaşta kötü Serpentine’e karşı mücadele eden Jay ile güçlerini birleştirmeye hazırlan!

    Jay’in yıldırım kılıcı ile yılan savaşçıyı yere ser ama keskin hançeriyle geri saldırırken dikkatli ol. Jay’in savaş platformunda havalı bir dönüş hareketiyle rakibini devirmeden önce tüm ninja becerilerini kullan! İyi ile kötü arasındaki nihai savaşı kim kazanıp değerli silahları ele geçirecek?

    Bu etkileyici Efsanevi Savaş Seti - Jay ile Serpentine yapım oyuncağıyla yaratıcı çocukların kendi dönen ve tekme atan savaşlarını canlandırmasını sağlayın. Bu dayanıklı ninja oyun setinde parçalarla yapılan bir yılan heykeli ve dönen savaş platformuyla çocuklar saatlerce oynayıp eğlenecek. Çocuklar için en iyi oyuncak Ninja savaş oyuncağında 2 minifigür bulunur: Ocak 2021’de yeni çıkan Jay ve LEGO NINJAGO çizgi dizisinden bir Legacy Serpentine savaşçısı. Bu oyun seti, 4 değerli mavi silahı kazanmak için ikili arasında inanılmaz savaşlar yaparken çocuklara saatlerce eğlence sunar.

    Yaratıcı oyunlar için en güzel oyuncaklar LEGO NINJAGO oyun setleri, çocukları ekranlarından uzaklaştırarak fantastik bir dünyada hayali maceralara taşır. Robotlar, uçaklar ve ejderhalar dahil inanılmaz bir ninja oyuncakları koleksiyonuyla aksiyon sahnelerini canlandırırken değerli yaşam becerileri öğrenebilir ve kahramanlarıyla takım olabilirler.

    • Ninja savaş oyuncağı ayrıca parçalarla yapılan bir yılan heykeli ile Jay’in savaş kızıştığında rakibini devirmek için kullanacağı dönen bir savaş platformu içerir.

    • Yalnızca 69 parça içeren bu LEGO başlangıç seti, 6 yaş ve üzeri çocuklar için mükemmel boyuttadır ve onlara harika bir hediye ya da sürpriz olacaktır.

    • Yılan heykelinin yüksekliği 3 cm, genişliği 6 cm ve derinliği 7 cm’dir, evde oynamak ya da bir arkadaşın evine götürerek daha fazla eğlenmek için ideal boyuttadır.

    • LEGO NINJAGO setleri, çocukları ekranlarından uzaklaştırarak ninja kahramanlarıyla maceralarda pozitif yaşam becerileri öğrenebilecekleri hayali bir dünyaya taşır.

    • LEGO yapım parçaları, dünyadaki en yüksek güvenlik standartlarına uygundur.

    Parça Sayısı: 69

    "

Lego Ninjago Savaş Seti Jay ile Serpentine 71732 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.