Lego Minecraft Yıkılmış Geçit 21172

Lego
949,90 TL
854,91 TL
%10 indirim
Kazancınız
:
94,99 TL
Lego Minecraft Yıkılmış Geçit 21172 Hakkında Bilgiler
Türü: Lego Minecraft
Sayfa Sayısı: 0
ISBN: 5702016913903
satis-icon
Satış Rakamları 21 adet satılmıştır.
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Lego Minecraft Yıkılmış Geçit 21172 Ürün Açıklaması

    "

    Steve’in yeni bir netherit zırha ihtiyacı var. Ama önce yıkılmış bir geçidi onarmak için obsidyen kayası çıkarman gerekiyor. Geçitten geçerek ateş kırmızısı Nether’e git, bir wither iskeleti ve hoglin seni bekliyor! Antik harabelere doğru savaşarak ilerle, sonra geçide geri dön. Fırın için altın çıkar, sonra Steve’in yeni kaskını, zırhını ve kılıcını yap. Artık bir sonraki macerana hazırsın! Çocuklar LEGO Minecraft At Ahırı setini yeniden yapıp düzenlerken, tanıdık Minecraft karakterleriyle keyfini çıkarabilecekleri sınırsız oyun olanaklarını keşfedecek.

    LEGO Minecraft Yıkılmış Geçit, bir Minecraft oyuncusunun oyuna olan tutkusunu antik bir geçitten geçirerek asla bitmeyen çok boyutlu bir maceraya taşır.

    Bu set, popüler Minecraft karakteri Steve, ayrıca kuzu, yavru hoglin ve wither iskeleti gibi tanıdık figürler ve elle çalışan, parçalarla yapılan bir geçit içerir.

    Minecraft oynamayı seven çocuklar, tehlikeli boyutlararası geçidi açıp kapatmak için el kontrollerine sahip bu heyecan verici geçit macerasına bayılacak.

    Minecraft oyuncuları, aksiyon ve macera tutkunları ve yaratıcı model yapımını seven 8 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir hediyedir.

    Yüksekliği 13 cm, genişliği 21 cm ve derinliği 15 cm olan bu yeniden yapılandırılabilen set, oynamak, sergilemek ve diğer LEGO Minecraft setleriyle birleştirmek için mükemmeldir.

    Bu oyun seti, Minecraft Dünya ve Nether’in renkli modellerini, parçalarla yapılan bir geçit modelini ve Steve’in netherit zırhı ve kılıcı dahil orijinal Minecraft aksesuarlarını içerir.

    LEGO Minecraft oyun setleri, LEGO yapım parçalarının yaratıcı bir karışımıyla canlandırılan karakterler, sahneler ve özelliklerle Minecraft oyuncularına en sevdikleri oyunun keyfini çıkarmanın yeni bir yolunu sunar.

    Parça Sayısı: 316

    "

Lego Minecraft Yıkılmış Geçit 21172 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.