Lego Minecraft Orman Yaratığı 21176

Lego
699,90 TL
640,59 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
59,31 TL
Lego Minecraft Orman Yaratığı 21176 Hakkında Bilgiler
Türü: Lego Minecraft
Sayfa Sayısı: 0
ISBN: 5702017035949
satis-icon
Satış Rakamları 25 adet satılmıştır.
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Lego Minecraft Orman Yaratığı 21176 Ürün Açıklaması

    "

    Orman Yaratığı büyük, saldırgan bir canavar ve sana doğru geliyor! Kütüklerden, sarmaşıklardan ve taşlardan oluşan bu canlının hareket eden bir başı, açılan bir ağzı ve ezmek için yapılmış bir kolu var. Orman kaşifini ve arkeoloğu fark edecek mi? Önce büyülü Creeper ve iskelet mi onları ele geçirecek? Yoksa kavrayıcı yaprakları olan etobur bitki mi hepsini yakalayacak? Yalnızca sen karar verebilirsin.

    LEGO Minecraft Orman Yaratığı, olmazsa olmaz Minecraft canavarı, ayrıca çok sayıda havalı Minecraft karakteri ve özelliği içerir.

    Simgeleşmiş Orman Yaratığının yanı sıra bu sette kaşif ve arkeolog karakterleri, büyülü bir Creeper, iskelet, demir golemi ve kavrayıcı yapraklı, eklemli bir bitki bulunur.

    Hareketli kolları, başı, ağzı, bacakları ve beliyle her yeri hareket edebilen Orman Yaratığı, çocuklara sınırsız oyun ve sergileme olasılığı sunar.

    Hayatınızdaki Minecraft oyuncusuna özel bir ödül verin. LEGO Minecraft Orman Yaratığı, 8 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir doğum günü, yılbaşıya da özel gün hediyesidir.

    Yüksekliği 15 cm olan Orman Yaratığı, hayal gücüne dayalı fiziksel oyunlar oynamak, yaratıcı bir şekilde sergilemek ve diğer LEGO Minecraft setleriyle birleştirmek için idealdir.

    Orman Yaratığı, büyük bir taban plakası üzerinde sağlam bir şekilde durur. Kendi küçük taban plakaları üzerinde duran hareketli canavar bitki, kaide ve bambu bitkisi, maksimum kişiselleştirme olanağı sağlar.

    LEGO Minecraft oyun setleri, LEGO yapım parçalarının yaratıcı bir karışımıyla canlandırılan karakterler, sahneler ve özelliklerle Minecraft oyuncularına en sevdikleri oyunun keyfini çıkarmanın yeni bir yolunu sunar.

    Parça Sayısı: 489

    "

Lego Minecraft Orman Yaratığı 21176 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.