Lego Marvel Avengers Movie 4 Iron Man Hulkbuster A.I.M. Ajanına Karşı 76164

Lego
449,90 TL
411,77 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
38,13 TL
Lego Marvel Avengers Movie 4 Iron Man Hulkbuster A.I.M. Ajanına Karşı 76164 Hakkında Bilgiler
Türü: Lego Super Heroes
Sayfa Sayısı: 0
ISBN: 5702016757644
satis-icon
Satış Rakamları 21 adet satılmıştır.
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Lego Marvel Avengers Movie 4 Iron Man Hulkbuster A.I.M. Ajanına Karşı 76164 Ürün Açıklaması

    "

    Mega hareketli Hulkbuster ile BÜYÜK savaş aksiyonu! 

    2 A.I.M. Ajanı New York’a bir saldırı başlattığında Iron Man’e güçlü Hulkbuster zırhını giydirme zamanı! 

    Kötü adamların silahları var ve birinin yaklaşıp daha tehlikeli olmasını sağlayan bir jet çantası var. Ekstra silah gücüne ihtiyacın var, sen de Pepper Potts’un diğer kişiliği Rescue’yu Hulkbuster’ın dönen atıcılı taretine yerleştir. Iron Man ve Rescue, şehri A.I.M. Ajanlarından kurtarabilir mi? Yalnızca sen karar verebilirsin. 

    Küçük süper kahramanlar, kolları ve bacakları hareket eden ve harika özelliklere sahip LEGO Marvel Avengers Iron Man Hulkbuster A.I.M. Ajanına Karşı oyun setiyle savaş maceraları yaşarken büyük boyutlu hayali oyunlara dalacak. 

    Iron Man, Rescue ve 2 A.I.M. Ajanı olmak üzere 4 minifigür ve büyük boyutlu, hareketli bir Hulkbuster içerir. Harika silahlar ve bir jet çantayla efsanevi savaşlar için sahne hazır! 

    Çocuklar Iron Man’i Hulkbuster zırhının içine, Rescue’yu da entegre tarete koyarak silahlı kötü adamlara karşı savaşarak şehri kurtarabilir. 

    Marvel filminin hayranları ve 8 yaş ve üzeri küçük süper kahramanlar, en popüler Iron Man zırhlarından biri olan bu muhteşem Hulkbuster setiyle sınırsız hayali maceralar yaşayabilir. 

    Uzanmış Hulkbuster’ın boyu 16 cm, genişliği 20 cm’dir. Kolları ve bacakları ayarlanabilen bu güçlü savaş makinesi, her yere gidebilir ve yoluna çıkmaya cesaret eden kötü adamları yenebilir. 

    Bu Hulkbuster oyun setinin pile ihtiyacı yoktur. Pilsiz oyuncaklar, çocuklar doğrudan kutuyu açar açmaz oyuncağı ellerine alıp oynarken yaratıcı düşünmeyi, hayali rol oyunlarını ve problem çözme becerilerini harekete geçirir. 

    Kolay anlaşılır talimatlar, çocukların kutuyu açar açmaz yapmaya, oynamaya ve yaratıcı olmaya başlamasını sağlar. 

    LEGO Marvel Avengers oyun seti, Marvel filmlerinin aksiyonunu küçük süper kahraman hayranlarının ellerine veren koleksiyonluk minifigürler, oyuncak araçlar, silahlar ve cihazlar içerir. 

    Her bir LEGO yapım oyuncağı sektördeki en yüksek standartlara uygundur, bu yüzden 1958’den beri tutarlı ve uyumludur ve her seferinde mükemmel takılır ve ayrılır. 

    LEGO yapım parçaları, her zaman dünyanın en yüksek güvenlik ve kalite standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir. 

    Çocuklar Iron Man’i kolları ve bacakları hareket eden ve muhteşem savaş özelliklerine sahip mega Hulkbuster’a yerleştirdiğinde hayal gücüne dayalı oyunların boyutu büyüyecek. 

    Parça Sayısı: 456

    "

Lego Marvel Avengers Movie 4 Iron Man Hulkbuster A.I.M. Ajanına Karşı 76164 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.