Lego Harry Potter Hogwarts Anısı İksir Dersi 76383

Lego
529,90 TL
484,99 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
44,91 TL
Lego Harry Potter Hogwarts Anısı İksir Dersi 76383 Hakkında Bilgiler
Türü: Lego Harry Potter
Sayfa Sayısı: 0
ISBN: 5702016912944
satis-icon
Satış Rakamları 7 adet satılmıştır.
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Lego Harry Potter Hogwarts Anısı İksir Dersi 76383 Ürün Açıklaması

    Parçalarla yapılan bu sihirli kitabı aç ve Hogwarts zindanına gir!

    Profesör Snape’in İksir dersi başlamak üzere. Çabuk ol! Raftan malzemelerini al ve Slytherin Binasının Başkanı, iksir yapma sihrini öğretirken Draco Malfoy ve Seamus Finnigan’a katıl.

    LEGO Harry Potter Hogwarts Anısı: İksir Dersi, parçalarla yapılan bir oyun kitabının içine gizlenmiş bir Hogwarts sınıfıdır. Çocuklar kapağı açtığında kendilerini Profesör Snape’in İksir dersinde bulur. Taşınabilir iksir yapma oyun seti Bu sihirli set, hayal gücüne dayalı oyunlara ilham verecek özellikler ve aksesuarlarla dolup taşıyor. Raf gibi bazı eşyalar sabitken, mobilya ve kara tahta gibi başka parçalar kaldırılarak oyun alanı genişletilebilir. Bu büyüleyici Harry Potter oyun seti ayrıca koleksiyondaki başka setlerle de birleştirilebilir. Her biri açılarak çocukları farklı bir Hogwarts sınıfı macerasına taşır ve benzersiz bir motifle süslenmiş farklı renkte bir kapağa sahiptir. Serinin tamamı birbirine bağlandığında 360 derecelik bir Hogwarts oyun deneyimi yaratır. Çocukların hayal gücü için sihirli ödüller Bir Harry Potter hayranı için inanılmaz bir hediye arıyorsanız LEGO Harry Potter oyun setleri, tüm küçük cadı veya büyücüleri hayran bırakacak etkileyici hediyeler sunar.

    • LEGO Harry Potter Hogwarts Anısı: İksir Dersi, açıldığında içinden Harry Potter filmlerindeki mahzen İksir sınıfının ortaya çıktığı, parçalarla yapılan bir oyun kitabıdır.

    • Draco Malfoy, Seamus Finnigan ve Profesör Snape mini figürleri, bir iksir kitabı, kara tahta, koltuk, masa, gizli oda ve bir zindan arka planı bulunur.

    • 8 yaş ve üstü içindir. Harry Potter maceralarının keyfini çıkarmanın yeni bir yolunu arayan küçük cadılar ve büyücüler için uygundur.

    • Bu sihirli Hogwarts Anısı seti, 12 cm yüksekliği, 8 cm genişliği ve 4 cm derinliğiyle oynamak, taşımak ve bir çocuğun rafına koymak için mükemmel boyuttadır.

    • Kaşık, bıçak, fincan, çaydanlık ve mor bir iksir gibi orijinal aksesuarlar, ayrıca çocukların Harry Potter filmlerinden tanıyacağı bir zindan dekoru içerir.

    • Her biri farklı bir Hogwarts sınıfını canlandırmak üzere tasarlanmış ve dekore edilmiş diğer sihirli setleri de alarak koleksiyonu yapabilirsiniz. Hepsi birbirine takılarak 360 derecelik yenilikçi bir oyun alanı oluşturulabilir.

    • Tüm LEGO Harry Potter setleri, popüler filmlerden sevilen karakterler, eğlenceli özellikler ve tanıdık mekanlar içerir. Küçük cadılar veya büyücüler için büyüleyici, kullanışlı sihirli bir hediyedir.

    Parça Sayısı: 271

Lego Harry Potter Hogwarts Anısı İksir Dersi 76383 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.