Lego Duplo Tek Boynuzlu At 10953

Lego
179,90 TL
164,65 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
15,25 TL
Lego Duplo Tek Boynuzlu At 10953 Hakkında Bilgiler
Türü: Lego Duplo
Sayfa Sayısı: 0
ISBN: 5702016911107
satis-icon
Satış Rakamları 3 adet satılmıştır.
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Lego Duplo Tek Boynuzlu At 10953 Ürün Açıklaması

    Bu sevimli çekmeli tek boynuzlu at, küçük çocukları hayal gücüne dayalı oyunlar oynamaya teşvik ederken temel yapım becerilerini geliştirmelerini, şekilleri ve renkleri öğrenmelerini sağlar.

    Küçük ellerin tutması, tekerlekli vagonlara takıp çıkarması için süper pürüzsüz şekillerle oyun ve öğrenme olasılıkları sınırsız. Daha fazla eğlence için çocuklar treni diğer LEGO DUPLO oyuncaklara bağlayabilir.

    Bu sevimli ve renkli LEGO DUPLO İlk Tek Boynuzlu Atım ile küçük bir çocuğa sürpriz yapın. Bu kullanışlı oyuncak, küçük ellerin tutması, takması ve çekmesi için mükemmel olan renkli şekillerle yapılır. Oyunla öğreten oyuncak tek boynuzlu at Hayal gücüne dayalı oyunlarla küçük çocukların ilgisini çekerek temel yapım becerilerini geliştirmelerini, şekilleri ve renkleri öğrenmelerini sağlayın. Tekerlekli vagonlara takılan küçük çocuklara uygun parçalarla tek boynuzlu at treni, oyun olasılıklarıyla dolu. Sette modellerin gerçek boyutlu resimlerini gösteren yapım kartları bulunur, böylece çocuklar parçaları resimlerin üzerine denk getirerek modeli yaparken anne babalar renkleri ve şekilleri öğretebilir. Tren, daha da fazla eğlence için diğer tekerlekli DUPLO oyuncaklara bağlanabilir. Küçük çocuklar için fiziksel eğitici oyuncaklar LEGO DUPLO oyuncaklar, okul öncesi yaştaki çocuklara açık uçlu eğlence, kendini ifade ve eğlenerek öğrenme fırsatı sunar. DUPLO oyun setleriyle anne babalar ve küçük çocuklar birlikte oyunların keyfini çıkarırken değerli gelişimsel aşamaları paylaşır.

    • Parçalarla yapılan bir tek boynuzlu at, 2 yıldız, bir gökkuşağı ve çekmeli, tekerlekli 2 ‘vagon' bulunur. Tüm köşeleri son derece pürüzsüz olan şekiller, küçük ellerin tutup takması için mükemmeldir.

    • Çocuklar anne babaları ve bakıcılarıyla yapıp oynarken ince motor becerilerini geliştirir, renkleri ve şekilleri öğrenir.

    • Bu güzel ve dayanıklı oyun seti, 18 ay ve üzeri çocuklar için harika bir doğum günü, yılbaşı ya da sıradan bir gün hediyesidir.

    • Yüksekliği 13 cm, uzunluğu 23 cm ve genişliği 6 cm’dir. Küçük ellerin tutup oynaması için mükemmeldir.

    • Modellerin gerçek boyutlarını gösteren yapım kartları içerir. Çocuklar yaparken yapım parçalarını resmin üzerine koyabilir, yetişkinler de çocukların renkleri ve şekilleri öğrenmesine yardımcı olabilir.

    • Tüm LEGO DUPLO oyun setleri, anne babaların ve bakıcıların miniklerle paylaşabileceği açık uçlu gelişimsel oyunları teşvik edecek hayal gücü geniş özelliklerle uzmanca tasarlanmıştır.

    Parça Sayısı:8

Lego Duplo Tek Boynuzlu At 10953 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.