Lego Dots Deniz Gergedanı Çanta Süsü 41928

Lego
89,90 TL
82,28 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
7,62 TL
Lego Dots Deniz Gergedanı Çanta Süsü 41928 Hakkında Bilgiler
Türü: Lego Dots
Sayfa Sayısı: 0
ISBN: 5702016915037
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Lego Dots Deniz Gergedanı Çanta Süsü 41928 Ürün Açıklaması

    Bu süper şirin LEGO® DOTS Deniz Gergedanı Çanta Süsü ile bir deniz canlıları hayranına sürpriz yapın! Hızlıca yapılabilen bu aksesuar seti, erkek ve kız çocuklara kendi sihirli deniz gergedanı çanta süslerini yaparak çantalarına takma şansı verir.

    Kendini ifade için mükemmel bir aksesuar!
    Bu çanta süsü seti, eğlenceli tasarımlar için bir sürü yeri olan küçük bir küp, takmak için silikon bir halka ve anahtar şeklinde küçük bir parça çıkarma aracı içerir. Çocuklar mavi, yeşil ve su yeşili karolarla gerçekçi bir deniz gergedanı tasarlayabilir. Yaratıcılıklarını zorlamak isterlerse Seri 4 Ekstra DOTS parçalarını alıp, yaratıcılık okyanusuna dalarak daha da eğlenceli yüzler ve tasarımlar yapabilirler.

    Sanat ve el işlerini seven çocuklara eğlence
    Çocuklar çanta süsünü kişiselleştirebilir, deniz gergedanının ifadelerini istediği gibi değiştirebilir, sonra da tasarımlarını arkadaşlarıyla paylaşabilir. Bu eğlenceli küçük çanta süsü, bir çocuğun sanat ve el işlerine olan ilgisini kendini ifadeyle birleştirmenin en iyi yoludur ve yaratıcı oyunları teşvik etmek için güzel bir ödül ya da ekstra bir hediyedir.

    Askılı bir küp, anahtar şeklinde parça çıkarma aleti ve çok sayıda renkli DOTS parçası içeren bu su altı temalı LEGO® DOTS Çanta Süsü Deniz Gergedanı (41928) ile bir çocuğa sürpriz yapın.
    Çocuklar paketteki tasarım fikirlerini kullanarak çanta süsünü dekore edebilir ya da yaratıcılığını ve becerilerini kullanarak kendi hayal güçlerinden desenler oluşturabilir.
    İçindeki DOTS parçaları, süslemek için harikadır. Çocuklar ayrıca daha fazla tasarım eğlencesi için Ekstra DOTS – Seri 3 veya 4 (41921 veya 41931) gibi diğer oyuncak el sanatları setleri veya paketlerdeki parçaları kullanabilir!
    Sanat ve el işlerine ilgi duyan çocuklar, bu harika çanta aksesuarına bayılacak. Bu set, hızlı ve eğlenceli bir yaratıcılık molasıdır ve 6 yaş ve üzeri erkek ve kız çocukların taşıyabileceği tüm çantalara uyar.
    Taşınabilir boyutta yaratıcı oyun. Her bir çanta süsünün yüksekliği 4 cm, genişliği ve derinliği 3 cm'dir ve çocuklar için dayanıklı ve kullanışlı küçük bir ödül ya da ekstra bir hediyedir.
    LEGO® DOTS setleriyle çocuklara yapıp kullanabilecekleri el sanatları projeleri hediye edin. Bu şirin deniz gergedanı, çocuklara eğlenirken öz güvenle yapmalarına yardımcı olan havalı kişiselleştirme seçenekleri sunar.
    LEGO® DOTS setleri, açık uçlu yaratıcılık sunar, çocukların kullanışlı el sanatları eşyaları yaparak ve tasarlayarak kendini ifade etmesini teşvik eder ve yeni bir grup çocuğu LEGO oyunlarının neşesiyle tanıştırır.
    Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde güvenle takılıp çıkarılabilen LEGO® yapım parçaları, katı sektör standartlarına uygundur ve 1958’den beri böyle olmuştur.
    LEGO® parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

Lego Dots Deniz Gergedanı Çanta Süsü 41928 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.