Lego City Stunt Yıkım Gösteri Motosikleti 60297

Lego
119,90 TL
95,92 TL
%20 indirim
Kazancınız
:
23,98 TL
Lego City Stunt Yıkım Gösteri Motosikleti 60297 Hakkında Bilgiler
Türü: Lego City
Sayfa Sayısı: 0
ISBN: 5702016912715
satis-icon
Satış Rakamları 12 adet satılmıştır.
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Lego City Stunt Yıkım Gösteri Motosikleti 60297 Ürün Açıklaması

    "

    Volanlı gösteri motosikletini çalıştır ve Lego City gösteri ekibiyle gerçek hayatta 2 tekerlekli aksiyona hazırlan!

    Muhteşem makinesinde inanılmaz gösteriler yapan LEGO City TV kahramanı Wallop’a katıl! Durdurulamaz Yıkım Gösteri Motosikletini fırlatarak engelleri yık, rampalardan fırla ve havada muhteşem manevralar gerçekleştir! Bu zırhlı sürücü hiçbir şeyden korkmuyor, bir sonraki yıkıcı sürüşe hazırlan!

    Seyircilerin nefesini kesen aksiyonlu gösteriler için mükemmel ikili olan yüksek hızlı bir gösteri motosikleti ve LEGO City Maceraları çizgi dizisinin gözü pek karakteri Wallop’u içeren volanlı LEGO City Gösteri Motosikleti oyun setiyle çocukların oyunlarını hareketlendirin. Çocuklar gösterinin yıldızı olsun! LEGO City Gösteri setleri, gerçek hayattan etkinliklere dayalı yaratıcı rol yapma faaliyetlerini teşvik etmek için volanlı motosikletler, havalı araçlar, gerçekçi yapılar ve eğlenceli karakterlerle çocukları aksiyonun kalbine götürür.

    Kutuda ne var? Çocukların muhteşem volanlı bir gösteri motosikleti yapması için gereken her şey! Ayrıca LEGO City Maceraları çizgi dizisinden gözü pek mini figür karakteri Wallop bulunur.

    Çocuklar gösteri motosikletini iterek volanı harekete geçirebilir, sonra fırlatarak duvar yıkan gösteriler ve havada manevralar yapabilir!

    Bu LEGO City Yıkım Gösteri Motosikleti oyuncağı, gösteri hayranları ile 5 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir yılbaşı, doğum günü hediyesidir.

    Yapıldığında Yıkım Gösteri Motosikletinin yüksekliği 3 cm, uzunluğu 6 cm, genişliği 2 cm’dir.

    Daha da fazla gösteri aksiyonu için Yıkım Gösteri Motosikleti oyun setini LEGO City Gösteri serisinden diğer setlerle birleştirin.

    Basılı bir yapım rehberi ile akıllı cihazlar için ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasının bir parçası olan, çocuklar için interaktif yapım rehberi Instructions PLUS ile birlikte gelir.

    Kutu ölçüsü: 9,1 x 4,7 x 12,2 cm.

    Parça sayısı: 12

    "

Lego City Stunt Yıkım Gösteri Motosikleti 60297 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.