Lego City Stunt Gösteri Yarışması 60299

Lego
299,90 TL
269,91 TL
%10 indirim
Kazancınız
:
29,99 TL
Lego City Stunt Gösteri Yarışması 60299 Hakkında Bilgiler
Türü: Lego City
Sayfa Sayısı: 0
ISBN: 5702016911602
satis-icon
Satış Rakamları 17 adet satılmıştır.
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Lego City Stunt Gösteri Yarışması 60299 Ürün Açıklaması

    Yarışmayı seven erkek ve kız çocuklar, tek tekerlek üzerinde inanılmaz gösteriler ve havada akrobatik hareketler yapmak için 2 volanlı motosiklet içeren bu LEGO City Gösteri Yarışması oyuncak setine bayılacak!

    Çocuklar ayrıca yeniden düzenlenebilen bir fırlatma rampasına ve ateş çemberli bir gösteri parkuruna sahip olacak. Muhteşem gösteri aksiyonu için sürücü ve LEGO City TV Duke DeTain mini figürlerini ekle!

    Bu oyun seti, basılı bir adım adım yapım kılavuzu ve Instructions PLUS ile birlikte gelir. Akıllı telefon ve tabletler için ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasının bir parçası olan bu interaktif yapım kılavuzu, yakınlaştırma ve görüntüyü döndürme araçlarıyla LEGO modelleri yapmayı çocuk işi haline getirir.

    LEGO City Gösteri setleri, gerçek hayattan etkinliklere dayalı yaratıcı rol yapma faaliyetlerini teşvik etmek için volanlı motosikletler, gerçekçi yapılar ve eğlenceli karakterlerle çocukları aksiyonun kalbine götürür. Daha da büyük ve çılgın gösteriler için LEGO City Gösteri evreninden oyun setleriyle birleştirin!

    Kutuda ne var? Bir ateş çemberi, yüksekliği ayarlanabilen bir kule, inşa edilebilen LEGO alevleri, 2 volanlı gösteri motosikleti ve LEGO City TV’den Duke DeTain dahil 2 sürücü mini figürü var.

    Çocuklar volanlı gösteri motosikletlerini çalıştırıp rampadan fırlatarak ateş çemberinden geçirebilir, sonra atlama mesafesini uzatıp çemberi yükselterek zorluğu arttırabilir!

    5 yaş ve üzeri çocuklar ve gruplar için havalı bir doğum günü veya yeni yıl hediyesidir.

    Yapıldığında LEGO City Gösteri Yarışması oyuncak setinin yüksekliği 24 cm, genişliği 22 cm, derinliği 11 cm’dir.

    Pil gerekmez, bu set çocukların hayal güçleriyle ve volan teknolojisiyle çalışır!

    LEGO City Gösteri yapım setleri, yaratıcı hikayeleri ve gerçek hayata dayalı yaratıcı rol yapma faaliyetlerini teşvik eden havalı araçlar ve eğlenceli karakterlerle çocukları aksiyonun kalbine taşır!

    Kutu ölçüsü: 26,2 x 4,6 x 19,1 cm.

    Parça sayısı: 73

Lego City Stunt Gösteri Yarışması 60299 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.