Lego City İtfaiye Merkezi 60320

Lego
1.799,90 TL
1.349,93 TL
%25 indirim
Kazancınız
:
449,97 TL
Lego City İtfaiye Merkezi 60320 Hakkında Bilgiler
Türü: Lego City
Sayfa Sayısı: 0
ISBN: 5702017161518
satis-icon
Satış Rakamları 12 adet satılmıştır.
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Lego City İtfaiye Merkezi 60320 Ürün Açıklaması

    "

    3 katlı LEGO City İtfaiye Merkezi’nde bir kontrol odası, itfaiyecilerin yaşam alanı, resepsiyon ve garaj, ayrıca LEGO su parçaları atan bir helikopter ve su fırlatan bir itfaiye kamyonu bulunur. Eğlenceyi ateşlemek için 2 LEGO City TV karakteri dahil itfaiyeci mini figürlerini, kedi ve köpek figürlerini ekleyin! Çocuklar ayrıca setteki LEGO Yol Zemini ile bu seti genişletebilir.

    6 yaş ve üzeri çocuklar için tasarlanmış yapım eğlencesi! Bu set, basılı bir yapım rehberine ve interaktif dijital yapım talimatlarına sahiptir. Akıllı telefonlar ve tabletler için ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasında bulunan sezgisel dijital yapım rehberi, çocukların modelleri yaparken her açıdan görmelerine olanak tanıyan inanılmaz yakınlaştırma ve döndürme araçları içerir.

    LEGO City’nin güç veren dünyası; LEGO City oyun setleri, çocukları hikayelere karar verebildikleri aksiyonun tam ortasına taşıyan özelliklerle dolu binalar, havalı araçlar ve ilham verici karakterlerle hayal gücüne dayalı rol oyunlarını teşvik eder.

    Şehir itfaiye merkezindeki aksiyon dolu maceralarda Finn McCormack, Freya McCloud ve diğer itfaiyecilere katılın. Kontrol odasına ve itfaiyecilerin yaşam alanına göz atın, sonra direkten aşağı garaja inin. Olamaz, mahsur kalmış bir kedicik ve söndürülmesi gereken bir yangın var! Kurtarma merdivenini alın, su fırlatan helikopteri uçurun ve itfaiye kamyonuna binin. Aksiyon zamanı!

    • 6 yaş ve üzeri çocuklar için itfaiyeci oyun seti! 2 LEGO City Maceraları TV dizisi karakteri içeren bu çok modelli LEGO City İtfaiye Merkezi setiyle çocukları aksiyonun tam ortasına taşıyın.

    • Kutuda ne var? Çocukların 3 katlı bir itfaiye merkezi, kamyon ve helikopter yapmak için ihtiyaçları olan her şey, 5 mini figür, bir köpek ve bir kedi figürü ile diğer LEGO City oyun setlerine bağlamak için bir LEGO Yol Zemini.

    • Eğlenceli fonksiyonlar oyunu zenginleştirir! Çocuklar itfaiye helikopterinden ve itfaiye kamyonundan LEGO su parçaları fırlatabilir.

    • Her duruma uygun bir hediye; LEGO itfaiyeci oyuncağı, şehirlerini genişletmek isteyen genç LEGO severlere doğum günü, yılbaşı ya da başka bir günde sürpriz olarak verilebilir.

    • Oynayacak bir sürü alan; garajı, resepsiyonu, itfaiyecilerin yaşam alanı ve kontrol odasıyla bu 3 katlı oyuncak İtfaiye Merkezi’nin yüksekliği 30 cm, genişliği 34 cm, derinliği 32’dir.

    Kutu ölçüsü: 35,4 x 9,4 x 37,8 cm.

    Parça sayısı: 540

    "

Lego City İtfaiye Merkezi 60320 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.