Lego Avengers Iron Man: Iron Monger Kaosu 76190

Lego
699,90 TL
640,59 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
59,31 TL
Lego Avengers Iron Man: Iron Monger Kaosu 76190 Hakkında Bilgiler
Türü: Lego Super Heroes
Sayfa Sayısı: 0
ISBN: 5702016913187
satis-icon
Satış Rakamları 5 adet satılmıştır.
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Lego Avengers Iron Man: Iron Monger Kaosu 76190 Ürün Açıklaması

    "

    Muhteşem LEGO Marvel Iron Man: Iron Monger Kaosu ile sınırsız yaratıcı rol oyunlarının keyfini çıkarırken genç süper kahramanları büyük savaş aksiyonu bekliyor.

    Devasa Iron Monger zırhı

    İlk Marvel Studios Iron Man filminden klasik sahnelere dayalı bu heyecan verici ve sürükleyici yapım oyuncağı, Marvel’ın en ünlü eserlerinden biri olan Iron Monger zırhıyla çocukların hayal güçlerini destansı maceralara çıkarır. Çocuklar zırhın sağ kolundaki 6’lı mermi atıcıyı ve sol kolundaki 3’lü mermi atıcıyı ateşlemek için zırhı döndürüp hareket ettirdikçe ark reaktörü parlar. Çocuklar Pepper’ı kurtarmak için Iron Man’in güç silahlarıyla ateşe karşılık verebilir ve bu mekanik canavarı yenebilir.

    Süper kahraman minifigürlü havalı LEGO Avengers seti

    Koleksiyonluk araçlar, robotlar, minifigürler, silahlar ve cihazlarla LEGO Marvel Avengers yapım oyuncakları, çocukların en sevdikleri Marvel filmlerinden en iyi sahneleri canlandırmasına olanak tanır ve hayal gücüne dayalı süper kahraman oyunlarıyla dolu heyecan verici bir evrenin kapısını açar.

    Hareketli kol ve bacakları ve havalı silahlarıyla LEGO Marvel Iron Man: Iron Monger Kaosu, dev boyutlarda sınırsız hayali robot savaşlarına ilham verir.

    Iron Man, Obadiah Stane ve Pepper Potts minifigürleri dahildir. Robotun sağ kolunda 6’lı mermi atıcı, sol kolunda 3’lü mermi atıcı ve göğsünde karanlıkta parlayan bir ark reaktörü bulunur.

    Çocuklar Obadiah Stane minifigürünü Iron Monger zırhının içine koyarak bu eklemli mega robotu, Iron Man ve Pepper Potts’a karşı efsanevi savaşlarda kullanabilir.

    Marvel filmlerinin hayranları ile 9 yaş ve üzeri genç süper kahramanlar, bu muhteşem Iron Monger robotu oyun setiyle süper kahraman aksiyonuna katılabilir.

    Iron Monger zırhının boyu 18 cm’dir, kol ve bacakları hareketlidir ve gerçekçi hareketler oluşturmak için gövdeyi omuzlara bağlayan çalışan bir süspansiyona sahiptir.

    Çocukların koleksiyon yaparak süper kahraman filmlerinin aksiyonunu gerçek hayata taşıyabileceği ve bitmek bilmeyen yaratıcı hikayelerini canlandırabileceği daha fazla LEGO Marvel robotu var.

    Parça Sayısı: 479

    "

Lego Avengers Iron Man: Iron Monger Kaosu 76190 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.