299,00 TL
179,40 TL
%40 indirim
Kazancınız
:
119,60 TL
Kutsal Kemikler Hakkında Bilgiler
Türü: İngiliz Edebiyatı
Sayfa Sayısı: 470
ISBN: 9786055943950
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Ürün Tipi: Cep Boy
Michael Byrnes
Michael Byrnes
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kutsal Kemikler Kısa Özet

    Eski bir eser Kutsal Tapınak'tan çalınır. 13 İsrail askeri ölür ve Filistinliler bu kutsal yere yapılan saygısızlık karşısında çok öfkelenir. İki taraf arasındaki gerilim daha da yükselir. Huzursuzluğun kanlı boyutlara ulaşmaması için dedektiflerin zamana karşı yarışmaları gerekmektedir.

    Bu esnada Amerikan bilimci Charlotte Hennesey ve İtalyan antropolog Giovanni Bersei gizlice Vatikan Şehri'ne çağrılarak tarihin en karanlık sırrını açığa çıkarabilecek olan arkeolojik hazineyi incelemekle görevlendirilirler: Çarmıha gerilme izleri taşıyan yaklaşık 2000 yıllık bir insan iskeleti…

    Vatikan güvenlik uzmanı Salvatore Conte'nin her hareketini izlediği Charlotte Hennesey, zamanla yarışarak insanoğlunun inancının temellerini tehdit etmekte olan şaşırtıcı gerçeği ortaya çıkarmak zorundadır. Karşı karşıya olduğu daha acil bir soru ise Vatikan'ın bu bilgilerin ve kendisinin serbest kalmasına izin verip vermeyeceğidir.

    Kutsal Kemikler adlı romanında yazar Michael Byrnes efsanelerin, günümüz dünyasının tartışmalı entrika, komplo, cinayet ve modern teknolojisinin büyüleyici karışımını ve hatta mükemmel birleşimini sizlere bir çırpıda okuyacağınız şekilde sunuyor.

  • 2. Hamur

Kutsal Kemikler Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.