Küçük Güzeldir

Profil Kitap

Seth Godin

137,50 TL
99,00 TL
%28 indirim
Kazancınız
:
38,50 TL
Küçük Güzeldir Hakkında Bilgiler
Türü: Kişisel Gelişim Kitapları
Sayfa Sayısı: 392
ISBN: 9789759964962
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2014
satis-icon
Satış Rakamları 17 adet satılmıştır.
Seth Godin
Seth Godin
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Küçük Güzeldir Kısa Özet

    Küçük bir uyarı.

    Eğer bir hikâye veya detaylı bir araştırma istiyorsanız, yanlış yerdesiniz. Hemen bu kitabı bir kenara bırakın ve başka bir kitap satın alın. Ama eminim ki yoğun içeriği olan başka bir kitaba ihtiyacınız yok. Daha fazla kanıta da... İhtiyacınız olan şey küçük bir dürtü veya belki de güçlü bir darbe. Eğer blogumu okuyan veya konferanslarıma katılan bir kişiyseniz, aradığınız şey bir kıvılcımdır: enerjinizi tutuşturacak ve sonuç vereceğini fark ettiğiniz bir şeye girişmenizi sağlayacak bir kıvılcım...

    Anlaşmamız şu olsun: Birkaç sayfa okuyun ve ne aradığınızı bulmaya çalışın. Birlikte çalıştığınız kişiler için sayfaları kopyalayın. Bunu iki günde bir tekrar edin. Daha sonra bu kitabı, bizler gibi bir yerlerde sıkışıp kalmayan ve bunu gerçekten kullanabilecek olan çocuklarınıza verin. Eğer her şeyi değiştirebilecek birkaç küçük fikir için buradaysanız, sanırım aradığınızı buldunuz. İyi eğlenceler. Giriş bölümünden, Yazdığı "Mor İnek" ve "Bütün Pazarlamacılar Yalancıdır" kitabıyla adını tüm dünyaya duyuran ve günümüzün en etkin iş dünyası düşünürü haline gelen Seth Godin son kitabı "Küçük Güzeldir"le farkını tekrar ortaya koyuyor. Bu kitap size çalışma, alış-veriş yapma, dünyayı algılama ve olayları yorumlama şeklinizi değiştirecek fikirler ve hikâyeler sunuyor.
    Seth Godin`in önerdiği bazı fikirler şöyle:

    Küçük güzeldir, çünkü büyüğün artık eski avantajları kalmadı. Otantik hikâyeler anlatılır ve yayılır, ama yalanlar daha çabuk ortaya çıkar. Çabuk değişme yeteneği bir yönetici ya da kurumun tek ve en iyi aracıdır. Saygı başarının sırrıdır. Göz kamaştırıcı olmak artık daha kolay. Sıradanlığın telafisi ve özrü yoktur.

     

  • 1. Hamur

Küçük Güzeldir Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.