296,00 TL
210,16 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
85,84 TL
Kıyılarına Vur Adamın Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 355
ISBN: 9789752498631
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Necdet Özkaya
Necdet Özkaya
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kıyılarına Vur Adamın Kısa Özet

    Cesur Kızıl, bazı haksız ve yanlış kararların altına imza atmış bir Askeri Hâkim’dir. İdamların, yıllarca yatılan hapis cezalarının, işkencelerin ve adaletsizliklerin hesabının sorulacağı günler geldiğinde ölüm tehditleri almaya başlar.

    Evlendiği Türkçe Öğretmeninden üç oğlu ve bir kızı olur. Emekli olduktan sonra da süren ölüm tehditleri yüzünden Sapanca Gölü’nü gören bir siteye taşınırlar.

    Yaşadığı vicdan azabı ve bunalımlar, yetmiş iki yaşına ulaşan bu adamı hayatın ve önemli kavramların sorgulandığı farklı ve tuhaf bir boyuta taşır. Çocuklarına her hafta Görev’ler verir ve istediği kavramları anlatmalarını ister.

    Kötülük, iyilik, nefret, aşk, hüzün, mutluluk, hayat, ölüm, sevgi ve bilgelik gibi kavramları düşünen, sorgulayan ve ulaştıkları sentezlerin tümünü aktaran dört bilge, bunları Mistik Göl’ün ortasındaki Gizemli Ada’nın en yüksek dağının zirvesindeki düz ve beyaz kayalara da yazacaklardır. Tüm buluşmalarında, Ahşap İskele’deki Eski Kayık’la ulaşırlar adaya ve dağın kayalarına yazarlar ulaştıkları sonuçları...

    Kıyılarına Vur Adamın, Mistik Göl Dörtlüsü’nün ilk kitabıdır.

    Roman boyunca simgelerle, sürprizlerle karşılaşacak, şaşıracak ve sürükleyici anlatının arkasında gizlice akan şiirsellikle nitelikli edebiyatın, okumanın doyumsuz hazlarına ulaşacaksınız.

    Uzun bir yolculuğa çıkıyoruz, hayatı ve hayatla ilgili her kavramı sorgulamaya; yol arkadaşımız olur musunuz?

  • 2. Hamur

Kıyılarına Vur Adamın Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.