35,00 TL
19,25 TL
%45 indirim
Kazancınız
:
15,75 TL
Kayıp Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 264
ISBN: 9786052177518
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 565 adet satılmıştır.
Amy Gentry
Amy Gentry
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kayıp Kısa Özet

    Her çocuğun bir sırrı vardır.
    Her anne yalan söyler.

    New York Times Book Review Editörün Seçkisi

    On üç yaşındaki Julie Whitaker gecenin bir yarısı odasından kaçırılmıştı. Buna tanık olan tek kişi ise kız kardeşiydi. Ailesi bu kaybın ardından mahvolmuş olsa da bir arada kalmayı başarmıştı ve Julie’nin hâlâ hayatta olduğunu umuyorlardı. Sonra bir akşam sıradan olmasına rağmen devamında herkesi sarsacak bir şey oldu: Kapı çaldı. Julie dönmüştü. Mucizevi bir şekilde hâlâ yaşıyordu. Herkes mutlu olsa da Julie’nin annesi Anna’da şüphe kırıntıları uyanmaya başladı. O içini kemiren soruları susturamıyordu. Artık özel dedektiflik yapan emekli bir polis, Anna ile iletişime geçince acı dolu bir arayışa adım atacaklardı. Kapılarında ansızın beliren genç kız gerçekten Julie miydi?

    En çok beklenen gizem romanlarından biri… Gentry’nin romanı ismimiz ve ailemizin oluşturduğu benliğimize değil, hayatta kalarak ve intikamın çağrısına kulak vererek oluşturduğumuz benliğe dair inanılmaz bir hikâye.

    -The New York Times Book Review

    Gentry’nin bu ilk romanı Gillian Flynn’in Kayıp Kız’ını akla getiriyor. O kadar gizemli ki kendi ailenizin geçmişinden bile şüphe duymaya başlayabilirsiniz.

    -Entertainment Weekly

    Bu roman öyle farklı ve öğretici ki… Kendi türünde öne çıkan, sonunu öğrenmek için sayfaları hevesle çevireceğiniz bir kurgu. Kayıp inanılmaz bir ilk roman.

    -The Dallas Morning News

    Bir anne, kız, dedektif, aile, striptizci ve daha birçok karakter bu hikâyenin altyapısını oluşturuyor. Fakat Amy Gentry’nin gerçekçi tasviri Kayıp’ı diğer gizem ve gerilim romanlarından ayırıyor… Sadece nasıl biteceğini merak ettiğinizden değil, karakterlere bağlanacağınız için de bu kitabı elinizden bırakamayacaksınız.

    -The Austin Chronicle

  • 2. Hamur

Kayıp Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.