Katamino Classic

Gigamic
249,90 TL
241,43 TL
%3 indirim
Kazancınız
:
8,47 TL
Katamino Classic Hakkında Bilgiler
Türü: Kutu Oyunları
Sayfa Sayısı: 0
ISBN: 3421271302018
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Katamino Classic Ürün Açıklaması

    En çok sevilen akıl oyunlarından biri olan Katamino geometrik algılama Classic akıl oyunu, dünyanın en özel ödüllerinden "Best Educational Toy Ödülü" sahibi. Geometrik şekilleri algılama üzerine kurulan oyun mantığı, çocuk oyuncular dahil her yaştan bireyin keyif alarak oynayacağı özel oyunlar arasında bulunuyor. Katamino, çocuklar için geometriye başlangıçta rehberlik edecek nitelikte bir oyun olma özelliği taşıyor. Oyunlar, başlangıç seviyesinden itibaren zorluk düzeyi arttırılarak ilerliyor.

    İster Tek Başına, İster Rakiple Oyna!

    Katamino akıl oyununu, tek kişi olarak rahatlıkla oynayabileceğiniz gibi dilerseniz arkadaşlarınızla bir araya gelerek stratejik bir oyun şekline de çevirebilirsiniz.
    Uluslararası birçok ödüle layık görülen Katamino geometri oyunu, okullarda da en çok tercih edilen zeka oyunları arasında bulunuyor. Bu yönüyle de eğitime olan katkısı kanıtlanmış oluyor.
    Her iki yüzü de kullanılabilir biçimde tasarlanmış pentaminolar (5 karenin yan yana konulmasıyla oluşan, bir tarafı ortak kenar olan şekil) oyun alanı üzerinde istediğiniz yöne çevrilerek kullanılabiliyor.
    Her yaş grubunun oyunu olan Katamino'da, toplam 36057 olası kombinasyon bulunuyor.
    Tek başınıza ya da rakibinizle birlikte, pentaminoları üst üste koyarak devirmeden denge kurmaya çalışarak yepyeni bir eğlence türetebilirsiniz.
    Genç Dehalara Özel

    Ürün Modeli: Stratejik Akıl Oyunu
    Ürün Materyali: Ahşap
    Oyun Yaş Grubu: 3 yaş ve üzeri
    Oyuncu Sayısı: 1-2
    Bir Kutu Dolusu Geometrik Parça

    Mükemmel bir akıl yürütme oyunu olan Katamino'nun kutu içeriği de ürünün tüm diğer özellikleri gibi ayrıcalıklı nitelik taşıyor. Rengarenk şık ambalaj içinde 1 adet oyun alanı, 1 adet oyun alanındaki bölgeyi diğer bölgelerden ayırmayı sağlayan kayan parça, 12 adet pentamino, 5 kırmızı parça, 3 kahverengi parça ve sayı almadan biten el (Silem) yapmak için gereken tablolar yer alıyor.

    Oyunda Dünya Devi Gigamic

    1991 yılında Fransa'da 3 kardeş tarafından kurulan Gigamic markası, bugün dünyanın 50 ülkesinde oyunları bulunan dev bir marka. En iyi malzemelerle tasarlanan oyunlar, dünyanın birçok ülkesinde en iyi oyun ödüllerini kazandı.

Katamino Classic Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.