199,00 TL
181,09 TL
%9 indirim
Kazancınız
:
17,91 TL
Kamu Yönetimi Hakkında Bilgiler
Türü: Divan Edebiyatı ve Halk Edebiyatı Kitapları
Sayfa Sayısı: 414
ISBN: 9786055100261
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 639 adet satılmıştır.
Bilal Eryılmaz
Bilal Eryılmaz
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kamu Yönetimi Kısa Özet

    Kamu yönetimi, modern devletin ve toplum hayatının en önemli unsurunu meydana getirmektedir. Vatandaş olarak, kamu kurumlarının yürüttükleri hizmetlerden her gün yoğun olarak yararlanmaktayız. Kamu yönetimi, devletin bir yürütme aracı olarak, günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldiğine göre düşünce arka planı, yapısı, işleyişi ve sorunları hakkında daha çok sistematik araştırma ve bilgilere ihtiyaç olacaktır.

    1980’den itibaren kamu yönetimi alanında hem teori ve hem de uygulama olarak önemli değişiklikler ortaya çıkmıştır. Kitabın her baskısında bu değişiklikler mümkün olduğu ölçüde yansıtılmaya çalışılmıştır. Özellikle 2000’li yılların başından itibaren ülkemizde hızlanan kamu yönetimi reformlarıyla birlikte ortaya çıkan değişiklikleri, ilgili uzmanların bile takip etmekte zorlandıkları bir gerçektir. Bu bağlamda kitabın yeni baskısında, hemen hemen tüm konular gözden geçirilmiş, ilaveler yapılmış, özellikle kamu yönetimi düşüncesine ilişkin gelişmelere daha fazla yer verilmiştir.

    Kitap, öncelikle öğrencilerin ihtiyaçları dikkate alınarak hazırlanmıştır. Bununla birlikte kitabın, araştırmacı, yönetici ve memurların da ilgisini çekmesi mümkündür.

  • 2. Hamur

Kamu Yönetimi Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.