110,00 TL
73,70 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
36,30 TL
Kafes Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 384
ISBN: 9786058191365
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Diana Hockley
Diana Hockley
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kafes Kısa Özet

    Sırlar ve yalanlar... Gizem ve entrika... Gerçekçi karakterlerle yazılmış muhteşem bir gerilim. Okurken elinizden bırakamayacağınız bir kitap.

    -Goodreads

    İçinde yalnızca gerilim değil ; aşk , arkadaşlık ilişkileri, kıskançlık ve intikam duygularını da barındıran sürükleyici heyecan dolu bir roman.

    -Rainbow Writer

    `Bir yabancı bana bu gece öleceğimi söyledi.`

    `Ağlamak hiçbir şeyi çözmeyecek. Kontrolü ele al. Düşün. Onlar kim ve neden beni kilitli tutmak istiyorlar ? Panik yapma. Derin nefes al. Tanrı aşkına, neler oluyor ?`

    Konser piyanisti Ally Carpenter arkadaşlarıyla gittiği bir gece kulübü çıkışında kayıplara karışıyor. Dedektif Susan Prescott piyanistin kaçırılmasıyla ilgili olayı araştırmaya başlıyor. Ally ile ilişkisi olan iki kadının öldürülmesiyle , bu olayın yalnızca kaçırılma olmadığını düşünmeye başlıyor. Cinayetleri araştırdıkça Ally`nin hayatındaki sırlar ve güvenilmez arkadaşlık ilişkileri gün yüzüne çıkıyor.

    Ally`nin annesinin yirmi altı yıldır sakladığı sır neydi ? Sevdiği kadını kurtarmak için kararlı olan Briece nelerle karşılaşacak ? Ally sevdiği insanlara güvenmekle yanlış mı yaptı ? Ally`i kaçıranların ise kendi korkunç planları var.

  • 2. Hamur

Kafes Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.