30,00 TL
21,30 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
8,70 TL
İş`te Türk Hakkında Bilgiler
Türü: Halkla İlişkiler ve İnsan Kaynakları Kitapları
Sayfa Sayısı: 278
ISBN: 9786057665904
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 13 adet satılmıştır.
Zafer Parlar
Zafer Parlar
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İş`te Türk Kısa Özet

    Bir Avrupalı ya da Asyalı’nın Gözünden Türklerin İş Yapma Biçimleri Türkiye’nin Doğu ve Batı’nın, eskiyle yeninin aynı anda var olduğu çok renkli bir iş kültürü var. Bazı iş ilkelerini ve arkasındaki nedenleri anlamak çok kolay değil. Bu kitabın yazılmasının ana nedeni farklı kültürlerden insanların Türkiye’yle iş yaparken önyargıların değil, temel iş ilkelerinin bilincinde, sürtüşmelerden uzak daha verimli ve keyifli çalışmalarını sağlamak. Bu sayede onlarla iş yapan Türkleri de rahat ettirmek.

    Her yazıda bu ülkeye özgü iş kültürüne dair bir şeyler bulmanız umuduyla, eğlenceli okumalar dileriz*

    Zafer Parlar: Kariyerine Mexx International’ın Hollanda genel merkezinde Yeni Pazarlar Geliştirme Yöneticisi olarak başladı. Orta ve Güney Amerika, Güney Avrupa ve Ortadoğu ülkeleriyle ticari ilişkiler geliştirdi.

    1995 yılında İstanbul’a döndü. 2000 yılında Nike Türkiye’yi kurdu. Liderliğinde Nike, Türkiye’de 9 yılda 70 kat büyüdü. 2005’te Türkiye, Kıbrıs, Yunanistan, İsrail ve Güney Afrika’dan oluşan Nike Güney Cemea bölgesinin başına atandı. 2010 yılında İstventures yatırım danışmanlığı şirketini kurdu.

  • 2. Hamur

İş`te Türk Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.