15,99 TL
9,91 TL
%38 indirim
Kazancınız
:
6,08 TL
İşim İletişim Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 136
ISBN: 9786052237113
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 6 adet satılmıştır.
Cüneyt Gündoğdu
Cüneyt Gündoğdu
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İşim İletişim Kısa Özet

    İletişimin her alanını, kanalını, ne verilirse ne alacağını çocuk yaşlardan beri içi içe olduğu kameraların arasında öğrenip pekiştiren Cüneyt Gündoğdu´dan şiirli ve sihirli bir iletişim kitabı. Hayatın içinden başlıklar ve işlevsel pratik iletişim önerileri. Okurken sık sık yüzümü güldüren, öğrendiklerimi hemen uygulayabildiğim, tarih, kültür, şiir ve iletişimin içi içe olduğu bir kitap. Özellikle saygı, sevgi, hoşgörü ve paylaşımın azaldığı şu günlerde bana tüm bu kavramları muhteşem psikolojik tahlillerle anlatan bu eseri herkese tavsiye ediyorum.

    - Yrd. Doç. Dr. Mehmet Şakiroğlu

    Cüneyt Gündoğdu, medya camiasına katılmadı, bu camianın içine doğdu. TRT Radyo Çocuk Kulübü ile başladı, halihazırda medya yöneticiliği ile mesleği sürdürüyor.

    Eser her ne kadar sohbet kıvamında da olsa, anlatımın bütünündeki iç tutarlılık, gözlem ve yaşanan deneylerden çıkarılan sonuçlar, esere sevimli bir kuramsal hava vermiş. Dil konusundaki hassasiyet, kavramların seçimindeki incelik ve zerafet, eserin niteliğini ortaya koyarken, yazarın da kimliğini ele veriyor.

    Bu anlamda bakıldığında ´´İşim İletişim´´ iletişimcilerin bir baş ucu kitabı olmaktan ziyade; ´´işi ucu´´ kitabı olmayı daha çok hak ediyor.

    Eserde ayan beyan görülen en şık tema ise; iletişimcinin ancak güçlü bir kişilik, yüksek ahlaki değerler ve estetik duygularla bezendiğinde başarının kilitlerini açabileceği. Yalnız iletişimcilere değil herkese bu eseri edinmeyi, okumayı öneririm.

    - Ergin Erenoğlu

     

  • 2. Hamur

İşim İletişim Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.