İnziva Hakkında Bilgiler
Türü: Şiir Kitapları
Sayfa Sayısı: 96
ISBN: 9786056579124
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2017
satis-icon
Satış Rakamları 2 adet satılmıştır.
Yusuf Engin
Yusuf Engin
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • İnziva Kısa Özet

    Duyguları yansıtmanın en iyi yollarından biridir şiir. Kişinin dünya karşısındaki duruşunu belirler. Duyguların Aynasıdır şiir, dünyanın kötülükleri ve acılarına karşı, kişiyi iyiliğe ve güzelliğe davet eder. Kelimelerin zenginliğinin dünyadaki hiçbir zenginliğe denk gelmediğinin ispatıdır.

    Şair ise güzelliklerin tercümanıdır. Güzelliklerin ve hakikate açılan kapının, duygularla mümkün olacağına ömrünü adar.

    Şiir sözün gücü, özün enginliğidir. Obje ile subje arasındaki doğruların tuvale yansıtılmasıdır. Tüm bunların içinde şair olmak evvela kalbine yenik düşmektir.

    Üstelik kalbine yenik düşmek, insanlık için en kazançlı mağlubiyettir. Şairler kalbine yenik düşmüş bahtiyar kimselerdir.

    Bir yerlere gidebilmek için bir otobüs biletinden çok daha fazlasına ihtiyacı olan bizleri, bazen ufak bir tını, ince bir sızı ya da bir sözcük alıp başka başka diyarlara götürür. Bu kitap da onlardan biri, bana gitmediğim ne kadar çok diyar olduğunu, ve güzellik duygusunun nelere kadir olduğunu gösterdi.

    Sizler de bu Eser ile okuduğunuz şiirin içine kendinizi yerleştirip, başka diyarlara başka hülyalara dalıp gideceksiniz. Kitaptaki şiirler yaşamınızın bir parçası haline gelecek. Kilidi keşfedilmeyi beklemiş duygularınızın anahtarı olacak.

    Merak etmeyin şiirdeki hikayenin ya Mecnunu yada Leyla’sı olacaksınız. Dünya’ya hem mecnunun hem de Leyla’nın penceresinden bakacaksınız.

    Enfes bir dil, akıcı bir üslup ve mükemmel bir bakış açısı ile hayatı duyguların özünden yakalamış bir eserle karşı karşıya kalacaksınız.

    İmgeler ve semboller gerçek olduğu kadar güzel..

    Bu güzellikler içinde, bizler de kazanç sağlatan mağlubiyeti yaşayanlardan olalım.

    Şiir ile kalın...

  • 2. Hamur

İnziva Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.