25,00 TL
17,75 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
7,25 TL
Helikopter Bakışı Hakkında Bilgiler
Türü: İşletme Muhasebe ve Maliye Kitapları
Sayfa Sayısı: 188
ISBN: 9786054584727
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2015
satis-icon
Satış Rakamları 5 adet satılmıştır.
Hakan Okay
Hakan Okay
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Helikopter Bakışı Kısa Özet

    Hakan Okay, bugüne dek iş dünyasına seslenen üç kitap yazdı:  İyi Satıcı Olmak’ta satışın önemini, kişisel satış tekniklerini ve satış  becerilerini geliştirme yöntemlerini, İyi Pazarlamacı Olmak’ta pazarlamanın hem temel hem de yeni kavramlarını ele aldı. Son yıllarda işletmelerde uygulanmaya başlanan ve yönetim koçluğunun temeli olan *hata kültürü* bakış açısıyla yazdığı Nasıl Zengin Olamadım’da ise satış ve  pazarlama anılarını anlattı.

    Stratejik pazarlama ve marka yönetimi alanlarındaki akademik ve  profesyonel birikiminden güç alan Okay, bu kez yepyeni bir perspektifle tanıştırıyor okuru: Helikopter Bakışı.

    Okay’a göre yönetici ve pazarlamacılar, sadece içinde bulundukları departmana değil tüm işletmeye, hatta tedarik zincirine ve müşterilere de bir *helikopter bakışı* ile yukarıdan bakabilme yeteneklerini geliştirmek, dolayısıyla işletmelere daha fazla katkıda bulunmak zorundalar. Yani bir helikopter gibi yükselerek, resmin bütününü görme ve gerektiği zaman da, hızlıca ilgili departmana inerek, anında müdahalelerde bulunarak, olası veya mevcut sorunları çözebilmeliler.

    Her şeyin birbirine bağlı hale geldiği küresel dünyamızda, amacınız işinizi ve markalarınızı iyi yönetmek ve *toplam kalite*ye ulaşabilmekse,  Helikopter Bakışı’nı mutlaka deneyimlemelisiniz!

  • 1. Hamur

Helikopter Bakışı Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.