Hayal Kültür Sanat Edebiyat Dergisi Sayı: 32

Hayal Yayınları
30,00 TL
21,30 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
8,70 TL
Hayal Kültür Sanat Edebiyat Dergisi Sayı: 32 Hakkında Bilgiler
Türü: Şiir Kitapları
Sayfa Sayısı: 94
ISBN: 4440000000230
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Hayal Kültür Sanat Edebiyat Dergisi Sayı: 32 Kısa Özet

    Kemal Özer, Demirtaş Ceyhun, Nezihe Meriç… Yeni yıla kayıpların verdiği buruklukla girerken, ölümlerin bir bitiş değil, bir başlangıç olması gerektiğine inanarak, geçtiğimiz yıl yitirdiğimiz edebiyatçılarımızdan Nezihe Meriç’in kalemine değinip hem vefa borcu ödemek, hem de değerlerin yaşatılmasına kendimizce katkıda bulunmak istedik. Birliğin, beraberliğin, vefanın unutulmaya başlandığı; insanların hayatın akışına umutsuzca kapılıp savrulduğu bugünlerde, onları edebiyat ve sanatla buluşturup unutulan değerleri biraz olsun hatırlatmayı görev edindik.

    Bu yolda Hayal okurlarının yanımızda olduğunu bilmek bizim için oldukça önemliydi çünkü hayaller için savaşmayı amaç edinmiş zorlu bir uğraş, dostların desteğiyle başarılabilirdi ancak. Geçmişi ilgilendirdiği kadar geleceğe de uzanan bu serüvende, yine soğuk bir Ocak gününde yitirdiğimiz değerli şair Cemal Süreya’nın şu dizelerini anımsamadan geçemiyoruz:

    Ne varsa yarım kalmış, geleceğindir
    Bir kez girilmiş sokaklar
    Açılmamış kapılar

    Dergimizin bu sayısından itibaren, Çiçekli Anılar sayfasında, Sayın Arif Keskiner bizlerle anılarını paylaşacak. “Dergi Belgeliği”nde Militan Dergisi var. Konuk ressam ise Tebrizli Akbar Behkalam.

    2009 yılını verdiğiniz destekle biraz daha güçlenerek kapatırken, yeni yılda yeniliklerin ve güzelliklerin hayatınızdan; umutların yüreğinizden eksik olmaması dileğiyle, Hayal ailesi olarak mutluluk ve barış umuyoruz. Çünkü ummak da hayale dâhil...

    “Hayal”iniz hayalimiz olsun diyerek…

  • 2. Hamur

Hayal Kültür Sanat Edebiyat Dergisi Sayı: 32 Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.