58,00 TL
53,36 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
4,64 TL
Hava ve Uzay Hukuku Hakkında Bilgiler
Türü: Ders Hukuku Kitapları
Sayfa Sayısı: 317
ISBN: 9786053003571
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Ayhan Sorgucu
Ayhan Sorgucu
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Hava ve Uzay Hukuku Kısa Özet

    Türkiye’de hukukun bazı alanlarında kaynak niteliği taşıyan çalışmaların yetersiz olduğu bilinen bir gerçektir. Özellikle Hava Hukuku konusundaki kaynaklar nicelik açısından olması gerekenin oldukça altındadır. Hava Hukuku’nun hukukun diğer dallarına göre daha genç bir hukuk dalı olması bu yetersizliğin temel nedenlerinden biri arasında yer almaktadır.

    Elinizdeki Uluslararası Hava ve Uzay Hukuku isimli bu çalışma Hava Hukuku ve Uzay Hukuku dallarında akademik kaynak eksikliğinin giderilmesine katkıda bulunacaktır. Türkiye’de Hava Hukuku alanında az sayıda basılı eser bulunmasına rağmen Uzay Hukuku alanında basılı bir akademik kaynak bulunmamaktadır, bu nedenledir ki söz konusu kitap Uzay Hukuku alanında hazırlanmış ilk çalışmayı içermektedir.

    Uluslararası Hava ve Uzay Hukuku isimli çalışmanın Hava Hukuku ve Uzay Hukuku alanlarında hissedilen akademik kaynak eksikliğini giderme yönünde katkısı olacağını değerlendiriyor, Sayın Ayhan Sorgucu’nun yeni eserlerle Hukuk literatürüne yeni katkılarda bulunacağı yönündeki beklentimi ifade ediyorum.

  • 1. Hamur

Hava ve Uzay Hukuku Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.