200,00 TL
132,00 TL
%34 indirim
Kazancınız
:
68,00 TL
Günlük Hakkında Bilgiler
Türü: Anı Mektup ve Günlük Kitapları
Sayfa Sayısı: 256
ISBN: 9789757013327
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2014
satis-icon
Satış Rakamları 9 adet satılmıştır.
Anna Grigoryevna Dostoyevski
Anna Grigoryevna Dostoyevski
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Günlük Kısa Özet

    Nuri Pakdil, Dostoyevski için şunları der: *Dostoyevski : sevdiğim denli, acırım da! (Bir Yazarın Notları I) Kaç kez okudunuz Dostoyevski’yi? Orta bir dünya vatandaşı olabilmek için iki kez, orta bir yazar olabilmeniz için de beş kez okumalısınız Dostoyevski’yi. (Biat II)* Hatta sürücü ehliyeti alabilmek için Dostoyevski’yi okuma şartı getirilmesi gerektiğini de savunur Pakdil.

    Fyodor Mihayloviç Dostoyevski, ilk karısının ölümünden üç yıl sonra, 1867’de Anna Grigoriyevna Snitkina’yla evlenir. ‘Günlük’, Dostoyevskilerin Cenevre’de geçen günlerinin bir bölümünü yansıtıyor.

    Dostoyevski bu dönemde yoksulluk, sara nöbetleri ve kumar tutkusuyla boğuşur. Her şeye karşın, genç eşi Anna Grigoriyevna’nın özverili desteğiyle yazmaya da devam edebilir.

    Bayan Anna Grigoriyevna Dostoyevski’nin günlüklerinden oluşan ve Nuri Pakdil’in çeviri çalışmaları arasında önemli bir yeri olan bu kitap, Edebiyat dergisinde yayımlandığı yıllarda ilgiyle karşılanmıştı. Nihayet kitaplaşan bu günlükleri, beğeni ile okuyacağınızı umuyoruz. 

    - İdris Hamza

  • 2. Hamur

Günlük Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.