18,00 TL
10,80 TL
%40 indirim
Kazancınız
:
7,20 TL
Gün Ortasında Arzu Hakkında Bilgiler
Türü: Öykü Kitapları
Sayfa Sayısı: 138
ISBN: 9789750712593
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2017
satis-icon
Satış Rakamları 18 adet satılmıştır.
Behçet Çelik
Behçet Çelik
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Gün Ortasında Arzu Kısa Özet

    Behçet Çelik’in 2008 Sait Faik Hikaye Armağanı’nı kazanan kitabı Gün Ortasında Arzu’da on sekiz öykü yer alıyor. Günümüz insanının içdünyasına, başkalarıyla girdiği ilişkilerdeki anlık gerginliklere, yaşadığımız çevreden yükselen sese, kokuya uzanıyor her biri. Çelik’in öyküleri yetkinlikle aktarılmış ayrıntılardan alıyor gücünü. Okuru yaratıcı bir okuma deneyimine sürüklüyor; öykünün, yazının ortağı kılıyor. Gün Ortasında Arzu, son dönem edebiyatımızın en parlak kitapları arasında.

    "Gün Ortasında Arzu, Behçet Çelik’in öykücülüğündeki en önemli basamağı gösteriyor. Bu düzeyin son kitabında ortaya çıkması yazarın sürekli gelişme çizgisinin yukarı doğru ivmelendiğinin işaretidir."

    - Semih Gümüş-Radikal Kitap, 8 Şubat 2007

    "Öykülerde asıl anlatılan zaman bugün değil, geçmiş; asıl anlatılan kişi kahraman değil, öteki; anlatılan mekân ise bulunan yer değil, özlem duyulan yer. Yazar da aynı öykülerinde anlattığı, suskunluklarıyla suçlanan erkek kahramanları gibi, bize şimdi, burada, nasıl gibi basit şeyler anlatmıyor, asıl anlatmayı seçtiği, anlatmadıkları. Ve bunda çok başarılı." -Asuman Kafaoğlu-Büke-Taraf, 13 Mayıs 2008

  • 2. Hamur

Gün Ortasında Arzu Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.