135,00 TL
90,45 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
44,55 TL
Gün Işığım Hakkında Bilgiler
Türü: Öykü Kitapları
Sayfa Sayısı: 154
ISBN: 9786053062844
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Büşra Karaçengel
Büşra Karaçengel
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Gün Işığım Kısa Özet

    *Bana o gün şöyle demişti: ‘Beni bir daha göremeyeceksin, yanına geleceğim, nefesim daima ensende olacak ama senin bundan haberin olmayacak!’ Böyle konuşmuştu benimle. Dayanamamış ve ağlamaya başlamıştım. O anda bir ses geldi şak diye, bir şey olmuştu, korkuyordum. İdil sakin ol, elektrikler gitti, ben yanındayım, bak şimdi yanındayım korkma deyip İdil’e sarılmıştım.

    *O burada, beni buldu, yine bana zarar verecek. Hayır, bana saldırma, bırak beni, ben sana ne yaptım, neyim kaldı? Işığımı aldın, daha neyimi alacaksın!* Birinin bana sarıldığını hissettim, kurtulmaya çalışıyordum o ellerden, itiyordum bana sarılmış vücudu. *Hayır, bana bu sefer zarar veremeyeceksin hayır!*

    *Şişşt korkma, sakin ol, benim, Haldun. Ben yanındayım, o burada değil, sakin ol. Sana kimse zarar veremez, ben varım tamam mı? Hadi derin derin nefes al, kendine gel, her şey yolunda.* Bana sarılan adamın dediğini yapıyordum, derin derin nefes alıyordum. Biraz önce kurtulmaya çalıştığım vücuda sarılmıştım, başımı yaslamıştım ona, koklamıştım onu, kokusu huzur veriyordu.

  • 2. Hamur

Gün Işığım Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.