22,00 TL
14,30 TL
%35 indirim
Kazancınız
:
7,70 TL
Gladyatör Hakkında Bilgiler
Türü: Tarihi Romanlar
Sayfa Sayısı: 476
ISBN: 9786054482672
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2011
satis-icon
Satış Rakamları 6 adet satılmıştır.
Simon Scarrow
Simon Scarrow
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Gladyatör Kısa Özet

    Rekabetin böylesine gerçekten ihtiyacım yok!
    -Bernard Cornwell-

    Senturyon Macro ve Senturyon Cato, zorlu bir seferin sonunda gemiyle Roma`ya dönüyordu. Ama Girit açıklarından geçerken, yolculukları beklenmedik bir doğal felaketle altüst oldu. Ciddi şekilde hasar gören gemi, güçbela Matala sahiline yanaştı. Ancak Matala`da işler çok karışıktı. Büyük bir deprem yüzünden yıkılan şehir, kölelerin başlattığı isyanla daha da zayıflamıştı. Bütün imparatorluğu sarabilecek bir ayaklanmaya neden olmadan önce bu hareketi durdurmak, Macro ve Cato`ya kalınca işin rengi de değişecekti... Karşılarındaysa güçlü bir asi lider vardı: Ajax. Her gün ölümle korkusuzca yüzleşmeye alışmış gladyatör Ajax, hem politik hem de kişisel bir intikam arzusuyla yanıp tutuşuyordu. Senturyonlar, Roma`yı zor durumda bırakacak bir güçle karşı karşıyaydı.

    Kana susamış, utanmaz bir kahraman... Bernard Cornwell bağımlıları için kusursuz bir roman. Tarihi dokuyu ve durmak bilmeyen aksiyonu çok seveceksiniz. Fırtına gibi geliyor!..
    -Good Book Guide-

    Nijerya`da doğan İngiliz yazar Simon Scarrow, uzun süre öğretmenlik yaptıktan sonra yazarlık aşkının peşinden gitti. Tarihi romanın en büyük isimlerinden kabul edilen yazar, tozu dumana katan maceralarını artık Artemis`te anlatıyor.

  • 2. Hamur

Gladyatör Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.