80,00 TL
61,60 TL
%23 indirim
Kazancınız
:
18,40 TL
Geziyorum Hakkında Bilgiler
Türü: Gezi Rehberi Kitapları
Sayfa Sayısı: 224
ISBN: 9786055553753
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2016
Rafet Seçkin
Rafet Seçkin
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Geziyorum Kısa Özet

    "Bir Öküzle Gözgöze" adlı kitabımda, doğup büyüdüğüm köy ve ailem; çocukluk ve gençlik anılarım; öğretmenlik yıllarım ve ÇYDD vardı. Bu kitap, "ak günlerim" dediğim konuları içerdiği için, eşimin de önerisiyle, beyaz bir kapakla basılmıştı.

    "Gezi`den Önce-Geziden Sonra Türkiye-Kırklareli" adlı ikinci kitabımda, "Gezi Şehitleri" vardı. Bu kitapta, duygu ve düşüncelerini korkmadan haykırırken "gözünü yitirenler, kafası parçalananlar" vardı… Bu kitapta, "kara" düşünceli insanların, "karanlık" uygulamaları vardı… Bu nedenlerle bu kitap, siyah bir kapakla basılmıştı.

    Üçüncü kitabımda, düşlerimde ve anılarımda; denizlerde ve kırlarda; Gezi Parkı`nda geziyordum. Bu kitap, göklerin sonsuzluğunu; denizlerin enginliğini; kırların saflığını; özgürlüklerin özlemini anlatıyordu. Bu nedenlerle bu kitap, "gök" renginde olmalıydı.

    Birinci kitabımı, torunlarım Umur Seçkin ile Kayra Ufuk`un kişiliklerinde, tüm çocuklarımıza adamıştım.

    İkinci kitabımı, öncelikle "Gezi Direnişi`nde çocuklarını yitiren" ve kendileri de birer anne olan eşim ile kızım başta olmak üzere, yürekleri yavruları için çarpan tüm Annelere armağan etmiş ve kitabı, "Anneler Günü" olan 11 Mayıs 2014 tarihinde sonlandırmıştım.

    Üçüncü kitabım olan bu kitabı, "Emek En Yüce Değerdir" ilkesinden hareketle, tüm Emekçilere armağan ediyorum ve "Emek ve Dayanışma Günü" olan 1 Mayıs 2015 tarihinde sonlandırıyorum. Saygılarımla…
    -Rafet Seçkin-

  • 2. Hamur

Geziyorum Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.