Gazetecilerin Şakası Olmaz

A7 Kitap

Nazım Alpman

30,00 TL
21,00 TL
%30 indirim
Kazancınız
:
9,00 TL
Gazetecilerin Şakası Olmaz Hakkında Bilgiler
Türü: Anı Mektup ve Günlük Kitapları
Sayfa Sayısı: 102
ISBN: 9786052191057
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Nazım Alpman
Nazım Alpman
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Gazetecilerin Şakası Olmaz Kısa Özet

    Gazetecilerin Şakası Olmaz, meslek içindekilerin *olağan* kabul ettikleri sıra dışı gazeteci şakalarından, anılarından ve muzipliklerinden oluşan gerçek hikâyelerdir.

    Ağırlıklı olarak yazılı basına ait yılları kapsıyor. Sadece tek kanallı döneme ait TRT içi komik, ciddi, hüzünlü, korkutucu olanları da var.

    Gazeteciliğin *Babıali* olarak adlandırıldığı *medya* öncesi hikâyeleri, eski zamanlardaki gazetecilerin saf ve temiz olmaları hakkında da epeyce fikir veriyor.

    Örneğin, *50 Bin Adet Kaçak Prezervatif Yakalandı* haberini iki gün önce gazeteye getirdiği halde neden kullanılmadığını yazı işleri toplantısına girerek soran genç kadın gazeteciye bütün erkekler kahkahalarla gülünce, yönetici; kadın gazeteciyi bilgilendirme ihtiyacı hissediyor: *Sen söylediğin şeyin ne olduğunu biliyor musun?* 

    *Hayır.* 

    *Prezervatif çok ayıp bir şeydir!..*

    Gazete merkezlerinde bulunan iki-üç telefon cihazıyla habercilik yaptıkları, muhabirlerin tramvayla habere gittikleri dönemlerden plaza gazeteciliğine kadar geniş bir zaman yelpazesini kapsayan bu kitaptaki hikâyeleri severek okuyacaksınız.

     

  • 2. Hamur

Gazetecilerin Şakası Olmaz Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.