Evimizdeki Elmaslar Hakkında Bilgiler
Türü: Ev ve Pratik Bilgiler Kitapları
Sayfa Sayısı: 288
ISBN: 9786058112612
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2018
Nadir Çomak
Nadir Çomak
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Evimizdeki Elmaslar Kısa Özet

    Elmas Kıymetindeki Hazineleri Keşfetmek İçin Bu Kitabı Mutlaka Okumalısınız!

    Yazarın hayat tecrübelerinden süzülmüş olan bu kitap, otuz yıllık çalışmanın, yüzlerce batı ve doğu klasiğinin meyvesi olan, bir içim süt gibidir. Bu kitap okunup bırakılmak için değil, yaşamak ve yaşatmak için yazılmıştır. Hedef kitlesi, başta anneler, babalar, gençler ve eğitimciler olmak üzere iş adamı, esnaf, köylü, şehirli fark etmeksizin okuyup anlayabilen herkestir. Elinize aldığınızda bırakamayacağınız, okuduğunuzda ayrılamayacağınız bu kitaptan öğrendiklerinizle ailenizdeki hazineleri keşfedeceksiniz. Uykudan uyanmak için, mutlu olmak için, elinizdeki ve evinizdeki elmas kıymetindeki hazinelerin farkına varmak için, hayata yeniden başlamak için, yuvanızda mutluluğu yaşamak için, başarılı ve mutlu çocuklar yetiştirmek için bu kitabı mutlaka okumalısınız. Yazar, kitabı yazma gayesini şu şekilde ifade ediyor; "bu kitabı yazıp sizin istifadenize sunmaktan aldığım mutluğu, sözlerimin kalp ve gönüllerde oluşturacağı yararları görmekten alacağım vicdani hazzı hiç bir dünyevi makama ve servete değişmem."

    Bu kitabı alan ve okuyan her bir okurun en az 10 kişiye ulaştırması "Öğrenen Aile ve Öğrenen Türkiye" yolunda atılmış önemli bir adım olacaktır.

    - Mevlut Serhat Altaş Yayın Yönetmeni

    Sevgili Okuyucu, kitapta empati ve sosyal, duygusal zeka ile ilgili bölümde başkalarının duygularını, acılarını anlayabilmekle ilgili pratik öneriler bulunmaktadır. Eğitimde akademik başarının yanında psikolojik olarak sağlam, kişilikli, değerleri olan, ilkeleri ve hedefleri olan, üretken, enerjik ve vizyonu olan nesillerin yetiştirilmesi hedeflenmelidir. Bu kitap, bu hedefler doğrultusunda sağlıklı, mutlu, değerleri ve hedefleri olan bireylerin yetişmesinde gençler ve aileler için özet formülleri içermektedir.

    Ayrıca kitaptaki bilgiler bu alandaki birçok kitaptan farklı olarak pratik öneriler ve günlük hayatın içinde uygulanabilecek örnekler içermesi ile takdire şayandır. Bu alandaki mevcut kitapların çoğu ya çok teorik bilgiler ya da uygulanması zor veya mümkün olmayan önerilerle doludur. Bunların yanında bu kitapta Nadir Hoca birçok disiplinden ve farklı ekollerden elde ettiği bilgileri sentezleyerek bize sunmuştur. Bu açıdan da okuduğumuzda zihinsel süreçlerimize katkı sağlayan bir eser olmaktadır. Ben bu kitabı bütün anne babalara, anne baba adaylarına, öğretmenlere, gençlere ve üniversite öğrencilerine tavsiye ediyorum.

  • 2. Hamur

Evimizdeki Elmaslar Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.