1.350,00 TL
958,50 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
391,50 TL
Ekonometriye Giriş Hakkında Bilgiler
Türü: Akademik Kitaplar
Sayfa Sayısı: 828
ISBN: 9786054334940
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2011
satis-icon
Satış Rakamları 6 adet satılmıştır.
James H. Stock
James H. Stock
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ekonometriye Giriş Kısa Özet

    Stock ve Watson`un "Ekonometriye Giriş" kitabı, ekonometriye giriş ve uygulamalı ekonometri derslerinde kullanılmak için hazırlanmıştır. Ekonometri alanında önemli değişiklikleride kapsayan kitap, örnekler ile anlatım yöntemi nedeni ile pedogojik bir üstünlüğü de vardır. Bundan dolayı kitap öğrenci ve öğretici dostudur.

    Kitap özelliklerinin yanı sıra ekonometriye yeni ve farklı bir bakış açısı getirerek klasik ekonometri kitaplarından ayrılmaktadır. Bundan dolayı da kitap, hem lisans hem de lisans üstü düzeydeki derslerde yararlanılabilecek bir içeriğe sahiptir.

    Kitapta ekonometri terimlerinin Türkçe karşılıkları da verilmiştir. Böylece böylece öğrencinin hafızasına yer etmesini de kolaylaştırmak istenmiştir. Bilindiği üzere ekonometri son yirmi yılda uzun bir yol kat etmiştir. Kitap kapsanan konular itibari ile uygulamalı ekonometriyi en iyi şekilde yansıtmaktadır. Kitap ekonometride kullanılan yöntemler ve sınamalar üzerine odaklanarak öğrencilerin en çok zorlandıkları alanı kolaylıkla öğrenmelerini sağlamaktadır.

  • 2. Hamur

Ekonometriye Giriş Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.