68,00 TL
48,28 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
19,72 TL
Dünyalar Savaşı Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 224
ISBN: 9786050637809
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 16 adet satılmıştır.
H. G. Wells
H. G. Wells
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Dünyalar Savaşı Kısa Özet

    Göktaşı benzeri bir nesne İngiltere`nin kalbine indiğinde ge­zegendeki tüm canlılar kendilerini bir saldırı altında bulmuş­lardı. Merhametsiz bir tür olan Marslılar Isı Işını ve zehirli du­manla silahlanmışlardı ve yollarına çıkan her şeyi yok etmek amacındaydılar. İsimsiz kahramanımız hayatta kalmak için mücadele ederken gezegenin kaderi de belirsizdi.
    Çağdaş bilimkurgunun öncüsü olan H. G. Wells uzay yolculu­ğu ve başka gezegenlerde yaşayan canlıların saldırısı gibi ya­zında ve sinemada çok işlenen konularda da ilkleri ortaya koy­muştur. 1897`de Birleşik Krallık`ta tefrika edilen Dünyalar Savaşı dünya dışı bir ırkla savaşı tasvir eden ilk öykülerden biridir ve çok sayıda uyarlaması ile tekrarı olan bir eserdir.
    "Parası olanların çoğunun Fransa `ya gittiğinden zerre kadar şüphem yok, " dedi. Özür dilesin mi, dilemesin mi, kararsız kalmış gibiydi. Benimle göz göze gelince devam etti: "Bura­larda yiyecek bol. Dükkânlar konserve, şarap, içki ve maden sularıyla dolu; çeşmelerle suyollarında kimse yok. Bunu bir yana bırakalım şimdi, ne düşündüğümü anlatıyordum sana. Kendi kendime dedim ki: `Bunlar akıllı yaratıklar ve belli ki bizi kendileri için yemek olarak görüyorlar. Önce bizi yerle bir edecekler - gemileri, makineleri, topları, şehirleri, bütün bir düzenimizi ve örgütlenmemizi yerle bir edecekler. Hepsi yok olacak. Eğer karınca boyunda olsaydık canımızı kurtara­bilirdik. Ama değiliz. Duramayacak kadar iriyiz. İlk kesin sonuç bu. `Ne dersin? "

  • 2. Hamur

Dünyalar Savaşı Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.