Deprecated: strripos(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /home/bkmxml/public_html/system/library/Mobile_Detect.php on line 1245

Dictionnaire Illustre Français

Kelime Yayınları

Banu Burgucuk Uraz

25,00 TL
19,25 TL
%23 indirim
Kazancınız
:
5,75 TL
Dictionnaire Illustre Français Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Kitaplar
Sayfa Sayısı: 96
ISBN: 9799944343045
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: Kuşe
Banu Burgucuk Uraz
Banu Burgucuk Uraz
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Dictionnaire Illustre Français Kısa Özet

    Resimli Fransızca Sözlük, Fransızca öğrenen ilköğretim ve lise çağındaki öğrencilerin kelime hazinelerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. Bu sözlükte, edatlar, fiiller ve sıfatlar dahil, yaklaşık 2000 kelime, 1000’in üzerinde renkli resim kullanılarak anlatılmıştır. Böylece görsel hafızalarını kullanan öğrenciler, kelimeleri çok daha kolay öğrenip hatırlayacaklardır. Fransızca Resimli Sözlük, temel kelimelerin öğrenimi için önerilen bir çalışma aracıdır.

    Le dictionnaire du français illustré est destiné aux élèves francophones. Ce dictionnaire regroupe, à peu près 2000 mots, y compris prépositions, verbes et adjectifs.
    Grâce à la combinaison des mots et des images, le Dictionnaire Illustré Français est le meilleur outil dans l’apprentissage du vocabulaire de base.

     
  • Kuşe

Dictionnaire Illustre Français Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.