22,22 TL
14,67 TL
%34 indirim
Kazancınız
:
7,55 TL
Derin Devlet Hakkında Bilgiler
Türü: Derin Siyaset ve Komplo Teori Kitapları
Sayfa Sayısı: 302
ISBN: 9789756288672
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2006
Talat Turhan
Talat Turhan
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Derin Devlet Kısa Özet

    Emekli Kurmay Yarbay Talat Turhan bu kitabında Türkiye’deki kontrgerilla örgütlenmesi ve Derin Devlet’in uluslar arası bağlantıları hakkındaki 40 yılı aşkın süredir devam eden araştırmallarının bir özetini sunuyor. Talat Turhan, CIA yönetiminde tüm dünyada yayılan kontrgerilla örgütlenmesini, bu örgütlenmenin ideolojik boyutunu ve ardındaki masonik bağlantıları ortaya çıkarıyor. Talat Turhan bu kitabıyla gizli emperyalist örgütleri, üyeleri ve etkinlikleriyle deşifre ediyor.

    "Küresel Çete" ve "Derin Devlet" birbirine geçmiş emperyalist çıkar ağlarının ülkemize bir örümcek ağı misali sardığını göstermektedir. Bugün Türkiye ABD emperyalizminin Ortadoğu merkezli hegemonya mücadelesi içinde tekrar sömürgeleştirilmeye çalışılan bir ülkedir ve görünen gerçek küresel sermayenin ve emperyalizmin ülkemizdeki etkinliğinin günden güne arttığıdır. Çalışmamız bu küresel oyunların deşifre edilmesine ve bozulmasına hizmet ettiği ölçüde daha da değer kazanacak ve gerçek amacına ulaşacaktır.

    Türkiye bugün yeniden bir yol kavşağındadır: Ya Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde kazandığımız Ulusal Kurtuluş Savaşı`yla kurduğumuz Türkiye Cumhuriyeti`ni ilelebet payidar kılacağız ya da "Küresel Çete"nin ve emperyalizmin ahtapot kolları Türkiye`yi deyim yerindeyse bir "Bilderberg Cumhuriyeti"ne dönüştürecektir.

    Bizim ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti`dir!

     

  • 2. Hamur

Derin Devlet Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.