169,00 TL
119,99 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
49,01 TL
Deja Vu Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 373
ISBN: 9786054629404
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 62 adet satılmıştır.
Sharon Guskin
Sharon Guskin
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Deja Vu Kısa Özet

    Dört yaşındaki Noah daha önce ona hiç öğretilmemiş şeyleri biliyor ve daha önce hiç yaşamadığı travmatik olayları hatırlıyordur. Fakat tekrarlayan rüyaları, ısrarla başka bir annesi olduğunu söylemesi ve ona gitme isteği Janie için dayanılacak gibi değildir. Doktorlar Noah’da çocukluk çağı şizofrenisi olduğundan şüphelense de Janie bundan fazlası olduğuna emindir ve bir gün yolları profesör Jerome Anderson ile kesiştiğinde uzun zaman sonra ilk kez yüreğinde bir umut hisseder.

    Ancak afazi teşhisi konulmuş ve her geçen gün kelimeleri unutmaya başlayan bir psikoloji profesörü olan Anderson için hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Geçmiş hayatlarındaki anılarını hatırlayan çocuklar üzerinde çalışmalarını tamamlamak için yeterince zamanı kalıp kalmadığı konusunda endişelidir. Küçük Noah onun bulmacasındaki eksik parçayı tamamlayabilecek midir?

    *Duygulara dokunan… kışkırtıcı… son derece özgün… Guskin okuyucuyu adım adım içine çekecek gizemli bir atmosfer yaratmış. Hem bir anneyle çocuğu arasındaki bağ hem de hafızanın silinmeyen taraflarına dair etkileyici bir hikaye.*

    BookPage

  • 2. Hamur

Deja Vu Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.