Cumhuriyet Savcısı ve Soruşturma

Adalet Yayınevi

Ahmet Aslan

160,00 TL
147,20 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
12,80 TL
Cumhuriyet Savcısı ve Soruşturma Hakkında Bilgiler
Türü: Kanun ve Uygulama Kitapları
Sayfa Sayısı: 732
ISBN: 9786053005988
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Ahmet Aslan
Ahmet Aslan
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Cumhuriyet Savcısı ve Soruşturma Kısa Özet

    Cumhuriyet savcılığı mesleğine adım atan kıymetli hukukçulara kolaylık sağlamak amacıyla ilk baskısı 2011 yılında yayınlanan Cumhuriyet Savcısı ve Soruşturma, gösterilen yoğun ilgi üzerine beşinci baskısıyla yeniden hukuk camiasının beğenisine sunulmaktadır.

    Dördüncü baskının yayınından bu yana geçen süre zarfında değişen mevzuat hükümleri dikkate alınarak güncellenen eserimiz, ayrıca uygulamada karşılaşılan tüm suç tiplerine ilişkin soruşturma usullerine ve yine her usule ilişkin örnek belgeye yer verilmek suretiyle genişletilmiştir. Soruşturmalar kapsamında yapılan savunmalara da katkı sunacak bir niteliğe kavuşan eser, bu haliyle artık yalnızca Cumhuriyet savcısı adaylarına değil, mesleğe yeni adım atan avukatlarımıza da fayda sağlayacaktır.

    Bilindiği üzere 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde meydana gelen hain darbe teşebbüsünün bastırılmasının ardından Bakanlar Kurulu tarafından 20 Temmuz 2016 tarihinde olağanüstü hâl ilan edilmiş ve bu süreçte yürürlüğe giren birçok kanun hükmünde kararname, ceza muhakemesine ilişkin mevzuatta da önemli değişikliklere sebep olmuştur. Güncelleme çalışması kapsamında bu değişikliklerden daimî olanlar esere aktarılmış, sadece olağanüstü hâl döneminde uygulanmak üzere yürürlüğe konulan geçici hükümlere yer verilmemiştir.

  • 1. Hamur

Cumhuriyet Savcısı ve Soruşturma Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.