Ceza Muhakemesi Hukuku

Adalet Yayınevi

Hakan Hakeri

99,00 TL
91,08 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
7,92 TL
Ceza Muhakemesi Hukuku Hakkında Bilgiler
Türü: Hukuk Üzerine Kitaplar
Sayfa Sayısı: 430
ISBN: 9786257088886
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 6 adet satılmıştır.
Hakan Hakeri
Hakan Hakeri
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ceza Muhakemesi Hukuku Kısa Özet

    Ceza muhakemesi hukuku alanındaki mevzuattaki son değişiklikler kitabın güncellenmesini gerektirdi. Kitabın baskısı tükendiğinden 7188, 7196, 7242 ve 7245 sayılı kanunlarla yapılan değişiklikleri ilgili konulara işleyerek yeni baskıyı hazırladık.

    Kitabın temel bilgiler kitabı olduğunu bu baskıda da vurgulamak isteriz. Ceza muhakemesi hukuku alanındaki bilginin yerleşmesi için, sevgili öğrencilere üç ciltlik Ceza Muhakemesi Hukuku kitabımızı tavsiye ederiz. Ayrıca bu kitabın arka kısımdaki sorular ile İçel/Ünver pratik çalışma kitabındaki içtihat ve kurgusal olayların da incelenmesini pratik bilgilere ulaşma açısından öneriyoruz. Bu nedenlerle, mevzuat, metin ve resimleri güncellemek dışında, öğrencilere kitabın amacına uygun kapsamda sunmayı arzuladığımız kitap içeriğini bilerek bu baskıda da dar kapsamlı tuttuk, genişletmedik.

    Kitabın Adalet Meslek Yüksek Okulu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri ile özet kitap olarak yararlanan Hukuk Fakültesi öğrencilerine yararlı olmasını dileriz.

  • 1. Hamur

Ceza Muhakemesi Hukuku Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.