Ceza Muhakemesi Hukuku

Adalet Yayınevi

Ahmet Gökcen

90,00 TL
82,80 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
7,20 TL
Ceza Muhakemesi Hukuku Hakkında Bilgiler
Türü: Hukuk Üzerine Kitaplar
Sayfa Sayısı: 751
ISBN: 9786053005919
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 11 adet satılmıştır.
Ahmet Gökcen
Ahmet Gökcen
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ceza Muhakemesi Hukuku Kısa Özet

    *Ceza Muhakemesi Hukuku* isimli çalışma, öncelikle öğrencilerimizin dersi takip etmelerini kolaylaştırmak ve sınavlarına yardımcı olmak maksadıyla hazırlanmıştır. Bu baskıda her birinin iki ayrı baskısı yapılmış olan *Ceza Muhakemesi Hukuku 1* ve *Ceza Muhakemesi Hukuku 2* adlı çalışmalarımız birleştirilmektedir. Kitap, mevzuat değişiklikleri, imla ve içerik kontrol edilerek, ikinci baskılarla aynı doğrultuda güncellenmiş, delillerle ilgili yeni bir bölüm eklenmiştir.

    Ülkemizde 15 Temmuz 2016 hain darbe girişimi sonrası ilan edilen olağanüstü hal kapsamında çıkarılan kanun hükmünde kararnamelerle Ceza Muhakemesi Kanunu’nda önemli değişiklikler yapılmıştır. Söz konusu hükümlerden aynen kabul edilip kanunlaşanlara ilgili konularda yer verilmiş, kanunlaşmayan hükümler ise 18 Temmuz 2018’de olağanüstü halin son bulması nedeniyle metinden çıkarılmıştır.

    Çalışmada, sıkça müracaat edilen 5271 s.lı CMK bakımından kanun adına ve kısaltmasına yer verilmemiş olup, doğrudan madde numarası kullanılmıştır (m.217 gibi). CMK dışındaki mevzuat bakımından ise kanunların tam adı veya kısaltmaları metin içinde yazılmıştır.

  • 1. Hamur

Ceza Muhakemesi Hukuku Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.