Sıralama seçin
Toplam 6 ürün görüntüleniyor.
Görünüm:


Toplam 6 ürün görüntüleniyor.

Can Aydoğmuş Kitapları Nelerdir?

Kitaplar, konuların değişkenlik göstermesine, kaleme alınış amaçlarına göre farklılaşan eserlerdir. Bilim, sanat, teknoloji, spor ve edebiyat gibi konularda yazılabilen kitaplar bilgi vermek amacıyla kaleme alındıklarında ders kitabı, akademik kitap, ansiklopedi veya farklı isimlerle anılabilirken hayal ürünü ve belirli olayların betimleme ve öyküleme teknikleri ile kaleme alındığında roman, hikaye, öykü, günlük, biyografi ve otobiyografi gibi isimlerle anılmaktadır. Tüm bunlara ek olarak hem bilgi veren hem de farklı etkilere sahip olan kişisel gelişim kitapları da ilgi görmektedir. Can Aydoğmuş kitapları, içerikleri ile diğer türlere göre farklılık göstermektedir. Eserlerinde insan yaşamını ve kişisel gelişimi ele alan yazar, ele aldığı birçok farklı içerik ile dikkat çekmeyi başarmaktadır. Burçlar ve insan kişiliklerinin ele alındığı eserleriyle Can Aydoğmuş kitapları, olayların farklı boyutlarını inceleyerek yansıtan eserlerdir. Can Aydoğmuş’un tarzıyla farklılık sergileyerek çeşitli teknikler sunan ve bununla birlikte pek çok kişinin yaşamına dokunan eserler, insanlar üzerinde farklı etkiler oluşturabilmektedir. Onaran ve motive eden formu ile ön plana çıkan Can Aydoğmuş kitapları, kişisel gelişim ve çeşitli spiritüel konuların ele alındığı ünlü eserlerdir. Can Aydoğmuş, kişisel gelişimle birlikte birçok farklı konuyu da ele alarak çeşitli kategorilerde eserler sunmaktadır. Çocuk, birey ve aynı zamanda dini konular ile çok farklı düşünceler yansıtan yazar, geniş bir kitlenin ilgi alanlarını cezbeden kitaplar yazmıştır. Can Aydoğmuş motive edici konuşmalar da yapmaktadır ve tüm bu özellikleri ile adından söz ettirmektedir. Can Aydoğmuş’un 6 adet kitabı aşağıda listelenmiştir.

Can Aydoğmuş’un farklı konu ve temalar ile kaleme aldığı kitapları, okurlar tarafından ilgi görmektedir. Kişisel gelişime ek olarak çocuk romanı ve dini temelli kitaplar da kaleme alan Can Aydoğmuş, kitapları ile çok farklı düşüncelere sahip okuyuculara ulaşabilmektedir. Eserlerinde kullandığı dil ile de ilgi gören Can Aydoğmuş, eserlerinde farklı tarzları da kullanmaktadır. Can Aydoğmuş kitapları, içeriğinde bulunan konuların değişkenliği ile pek çok farklı konuya değinerek ilgi uyandırmaktadır. Kalitesi ve formu ile pek çok kişinin yaşamına dokunan, bununla birlikte belirli ölçütler ile tavsiye niteliği taşıyan eserleri, bilgi vermek amacı da taşımaktadır. Bazı konuları ile hayal ürünü ve bazılarıyla da oldukça gerçekçi olan bu kitaplar, betimleyici bir anlatım tarzına da sahiptir. Kitaplarına ek olarak gazete ve dergilerde de yazılar yayımlayan Can Aydoğmuş, kişisel gelişim üzerine oldukça hassasiyet göstermiş ve farklı içerikler hazırlanmıştır. Eserlerinde kullandığı dil ve konulara yaklaşımı sebebiyle okurlar tarafından ilgi gören Can Aydoğmuş, dikkat çekici kişisel gelişim eserlerinin yanı sıra gazetelerde, köşe yazıları ve astroloji üzerine yazılar da yazmaktadır.

Can Aydoğmuş Kimdir?

Can Aydoğmuş, İstanbul’da dünyaya gelmiş, ilkokul eğitimini tamamladıktan sonra eğitim için İngiltere’ye gitmiştir. Çocukluğunda yaşadığı bazı sorunların etkisiyle de yazmaya başlayan Aydoğmuş, henüz 11 yaşındayken kişisel gelişim alanına yönelerek bu alanda gelişme göstermiştir. 25 yıllık kişisel gelişim araştırma ve inceleme sürecinde İngiltere, İtalya, Almanya, Amerika Birleşik Devletleri ve Türkiye’de pek çok organizasyona katılmıştır. Eğitimleri arasında organizasyonel konstelasyon, kurumsal farkındalık, regresyon, hipnoterapi, NLP, lucid rüya, düşünce gücü, Vedik Astroloji ve bilinçaltı konularında eğitim bulunan ve kendisini geliştiren Aydoğmuş, bu süreçte dünyaca ünlü isimlerin asistanlığını yaparak pek çok organizasyon düzenlemiştir. IACT Türkiye başkanlığı görevini uzun yıllardır yapan Can Aydoğmuş, CNN Türk bünyesinde de çalıştıktan sonra Hürriyet’e geçmiştir. Halen Hürriyet’te köşe yazarlığı yapan yazar, motivasyonel konuşmacı olarak da pek çok farklı kurum ve kuruluşla ortak işler yürütmüştür.

Can Aydoğmuş, küçük yaşında anne, baba ve ablasını kaybetmiştir. Yaşadığı zorluklar sonrasında kendisini sevgi ve mutluluğa yönlendirmek adına paylaşımlar yaparak blogger kariyerine başlamıştır. Mutluluk ve sevgi üzerine paylaşımlar yapan yazar, blogger, vlogger ve influencer gibi birçok farklı tanım ile anılmaktadır. Toplamda 6 kitabı bulunan Can Aydoğmuş, ilk kitabı olan “Ruh Eşim Nerede” kitabı ile yazarlık kariyerine başlamıştır. Son kitabı “ Mevlana’nın Kedisi “ büyük ilgi görmüş bir eserdir. Can Aydoğmuş’un aldığı çeşitli ödüller aşağıda listelenmiştir:

  • 2017 Altın Kelebek Ödülleri: En iyi Youtuber/Instagrammer adaylığı
  • 2017 Altın Rehber TV Yılın En’leri: (Düşle İnan Yaşa kitabı ile) En İyi Kişisel Gelişim Kitabı ödülü
  • 2017 Moon Life Oscars (Moon Life Dergisi Ödülleri): En İyi Kişisel Gelişim Yazarı ödülü
  • 2018 İnternet Medyası Yılın En İyileri: Yılın Kişisel Gelişim Uzmanı ödülü
  • 2018 Uluslararası Mevlânâ Barış Ödülleri: Yılın En İyi Yazarı ödülü

Can Aydoğmuş, 25 yıldır kişisel gelişim araştırma ve incelemeleri yapmaktadır. Pek çok organizasyon ile farklı kişilere hitap etmiştir. Yurt içi ve yurt dışı hizmetlerinin yanı sıra YouTuber olarak da iş hayatına devam etmektedir. Çeşitli eğitimleri ile farklılık oluşturmaktadır. Birbirinden farklı konuları ele alarak astroloji ve bilinçaltı alanlarına yoğunlaşan Can Aydoğmuş, sürekli olarak kendisini geliştiren bir yazardır. Aydoğmuş,  pek çok farklı organizasyon ile uzun yıllardır birçok kuruma hizmet ederek hayatını sürdürmektedir. Çeşitli ödüller almaya hak kazanan Can Aydoğmuş’un tüm kitapları genel olarak kişisel gelişim ve sevgi konularını işlemektedir.

Can Aydoğmuş Kitaplarının Konuları Nelerdir?

Can Aydoğmuş, 25 yıldır kişisel gelişim alanında araştırma ve çalışma yapmaktadır. Kitaplarında genel olarak sevgi ve mutluluk temalarını işlenmektedir. Can Aydoğmuş pek çok farklı alanda kendisini sevgi ve mutluluğa yönlendirmeye çalışan bir yazardır. Aynı zamanda blogger olarak da hayatına devam etmektedir. Kimseden bir şey beklemeyip yolunu çizen bir karaktere sahip olan Can Aydoğmuş, mutluluk ve sevgi üzerine çalışmalar yapmış, bununla birlikte yazarlık öncesinde de birçok başarı elde ederek dikkat çekmiştir. Kitaplarına ek olarak Hürriyet’te köşe yazıları da kaleme alan yazar, bu yazılarında da sevginin gücünden sürekli olarak bahsetmektedir. İnsanın mutlu olduğunda evrene yaydığı enerjiden mutluluğun insan vücuduna faydalarına kadar geniş bir alanda yazılar kaleme almaktadır. Can Aydoğmuş kitapları konuları ile birlikte aşağıda listelenmiştir.

  • Ruh Eşin Nerede?: Ruh Eşin Nerede kitabı ile Can Aydoğmuş, herkesin bir ruh eşi olduğunu öne sürmektedir. Eserinde birçok farklı konuyu ele alarak insanların kendi ruhuna ait gereksinimleri karşılayacaklarını da öne sürmüştür. Dünya üzerinde nerede bulunulursa bulunulsun yine de ruh eşi olan iki bireyin birbirlerini bulacakları savunmaktadır. Bununla birlikte kişinin çeşitli ritüeller ile birlikte o kişiyi yaşamına çekebileceğini, eşsiz bir enerji oluşturabileceğini öne sürmektedir. Bu eserinde yazar Can Aydoğmuş, insanların yaşam içinde hata yapabileceklerini ve yanlış durumlar ile karşı karşıya kalabileceklerini ifade etmektedir. Ancak pek çok insanın şikayeti ile bu durumlara karşı bir kalkan oluşturabileceğini de söylemektedir. İnsanların kendi duygu ve enerjileri ile hayatına yön verebileceğini öne süren yazar, tüm ilişkilerde farkındalık sağlanması gerektiğini söylemektedir. Bununla ilgili birçok teknik ve ritüel sunumları ile ne yapılmasını gerektiğini ortaya koymuş, durumun sebebinin nasıl anlaşılacağını yansıtmıştır. Can Aydoğmuş, kalemi ile insanları hayatımıza nasıl çekeceğimize dair birçok tavsiye ortaya koyarken bununla ilgi aydınlatıcı bilgileri de eserine yansıtmıştır. Daha aydınlık ve rahat bir yaşam için pek çok farklı ritüel sunmaktadır.
  • Düşle, İnan, Yaşa: Can Aydoğmuş, bu eseriyle insanlarının düşünce gücünü ortaya koymaktadır. Düşleyerek, inanarak istenen birçok şeyin olabileceğini söyleyen yazar, insanların kendi iç dünyasında düşünceleri değiştirerek, birçok şeyi değiştirebileceğini ele almaktadır. Kitabın kapağında da "Düşüncelerin, duyguların ve sözcüklerin gücünü keşfet, yaşamının efendisi ol. SÖYLE OLSUN!" ifadesi yer almaktadır. Aynı zamanda insanların kendi dünyası üzerindeki aidiyetini bulduğunu da vurgulamaktadır. Düşünceyle, kendini inandırarak insanın yapamayacağı hiçbir şeyin olmadığını öne sürerek çeşitli ritüeller sunmaktadır. Can Aydoğmuş, eşsiz bir enerji ile birçok şeyin yaşama çekilebileceğini, hatta bir insanı aşık edebilecek kadar güçlü olduğunu öne sürmektedir. Bu esere göre Can Aydoğmuş, insanların pek çok durumla karşı karşıya kaldığında, olumsuzu olumlu düşünceye çevirmesini önermektedir. Esere göre düşüncelerin insanlar üzerinde birçok etkisi bulunurken vücuda farklı sinyaller göndererek değişim sağlanabileceği de ortaya konulmuştur. Pek çok kişinin kendi hayatına yön verebileceği ve aynı zamanda farkındalık sağlayarak yeni duygulara yer açacağı pek çok ritüel sunulmaktadır.
  • Mevlana’nın Kedisi: Can Aydoğmuş’un “herkesin okuyabileceği ilk edebi eserim” dediği Mevlana’nın Kedisi kitabı farklı bir bakış açısına sahiptir. Olaylar bir kedinin gözünden anlatılmaktadır. İnsan sevmenin birçok farklı duygu ile ortaya konulması, bununla birlikte bir kedinin gözünden bu durumun sunulması ile birçok detay verilmiş ve insanlar arasındaki bağın kuvvetlenmesi gerektiği üzerinde durulmuştur. Mevlana’nın kedisi eserinde birbirinden farklı teknikler sayesinde birçok öğüt sunulmuştur. Can Aydoğmuş kendine özgü kalemi ile duygularını sergilenmektedir. Can Aydoğmuş’un kendine has tarzıyla kaleme aldığı bu kitap, birçok farklı bakış açısını içinde barındırarak insanlara sevme sanatını yeniden öğretmektedir. Bakış yönünü ve tarzını değiştirerek sevginin nasıl daha değerli kılınacağı üzerine düşündürmekte ve bununla ilgili telkinler vermektedir. Eser içerisindeki pek çok tavsiye ile birlikte şekillenmiştir. Kitapta genç bir kızın annesinin baskılarından uzaklaşma, kendi kimliğini bulma mücadelesini anlatmaktadır. New York’tan Konya’ya uzanan bu kitap sayesinde dünyaya günümüzden sekiz yüz sene önce yaşamış bir kedinin gözünden bakılabilmektedir.
  • Konuşan Kedi Matu: Konuşan Kedi Matu eseri, ile Can Aydoğmuş, insanların kendi ruhuna ait olan duyguları farklı yönleri ile ele almaktadır. Bir kedinin ağzından insanlara sunulan ve pek çok detay ile ortaya konulan bu içerik, eşsiz bir anlatım biçimi yansıtmaktadır. Geniş bir okuyucu kitlesinin ilgi odağı olmayı başararak genel bir çerçevede insanların duygularını düzenlemeyi amaçlamıştır. Konuşan Kedi Matu eserinde, insanların gereksinimleri ile duygularının nereye ait olduğunu birbirinden çeşitli ritüeller uygulayarak bulmaları tavsiye edilmiştir. Eserin akışı ve ilerleyişi ile etkili bir davranış çerçevesi oluşturulmuş, bir enerji ortaya çıkarılmıştır. Matu’nun ağzından insanlara farklı bakış açısı ve öğütler yansıtan eserin dili modern bir dildir. Eser kişisel gelişim üzerine oldukça ilgi uyandırmaktadır. Can Aydoğmuş, insanların yaşam üzerinde yaptığı pek çok hata sonucunda nasıl bir davranış sergileyeceği üzerinde de durarak bu konuya da değinmiştir. Konuşan Kedi Matu eseri, birçok durum karşısında insanların kendi duygu ve düşüncelerine yön vermesi gerektiğini anlatarak farkındalık oluşturmuştur.
  • Aşka Yürü: Evliyalar ve Yücelerle Yaşamak: Aşka Yürü: Evliyalar ve Yücelerle Yaşamak eseri, bir enerji kapısı olarak sunulmaktadır. Birçok teknik ve ritüel ile çeşitli durumlar karşısında sergilenecek olan davranışların üzerinde durmaktadır. İnsanların kendilerine ait duygular ile bu duyguların sebebini nasıl anlayacakları konusunda ışık tutmaktadır. Dini konular ve tavsiyeler ile birçok farklı alanda yol gösterici olan eser, Can Aydoğmuş’un araştırmacı kişilik sayesinde ortaya çıkmıştır. Can Aydoğmuş, kalemi ile insanların hayatını aydınlatır nitelikte bilgiler sunarak farklı bir bakış açısı yansıtmaktadır. Daha rahat bir yaşam için insanların inanç ve düşünce biçimini değiştirmesini ve aynı zamanda inanarak istenen birçok şeyin değişebileceğini gözler önüne sermektedir. Aşka Yürü: Evliyalar ve Yücelerle eseri, insanların kendi iç dünyasında aidiyetini arayarak eşsiz bir enerji oluşturmasına katkı sağlamakta ve inanışları ile buna yön verebileceğini öne sürmektedir.
  • John Of God - Şifanın Eli: John Of God - Şifanın Eli eseri, dini bir inanış çerçevesinde birçok şeyin yaşama çekilebileceğini öne sürerek insanların pek çok durumla başa çıkabileceğini söylemektedir. Can Aydoğmuş bu eseri ile birçok durumla karşı karşıya kalındığında farklı davranış biçimlerini yönetme konusu üzerinde durmaktadır. Üstün ve oldukça yönlendirici bir inanış ile hem beden hem de duygularını yönetebilmeyi ortaya koymaktadır. İnsanın iç dünyasını değiştiren inanışların birçok etkisi bulunmaktadır. John Of God - Şifanın Eli eseri, pek çok kişinin kendi hayatını yönlendirebileceğine dair telkinlerde bulunarak farkındalık sağlanmaktadır. Bununla birlikte pek çok insanın eşsiz düşünce tarzı ile kendini yönetebileceğini ileri sürmektedir. Farklı bakış açısı ile sevmenin düşünmenin ve benzer birçok duygunun yönetimi konusunda detay veren eser insanlar arasında oluşan farklılıkları birbirinden çeşitli özellikleri ile sergilenmektedir. Her insan birbirinden ayrı bir davranış ile kendini öze yansıtmaktadır. Birçok kişinin yaşamı üzerine kendi yöntemlerini ortaya koyarak şahsına ait duygular ile has nitelikler oluşturulmaktadır. John Of God - Şifanın Eli eseri, tarzıyla birçok farklı bakışı ortaya koyarak tavsiye ve yönlendirici bir içerik yansıtmaktadır.

Yazar Can Aydoğmuş, pek çok farklı tarz üzerine eser sunarak geniş bir okuyucu kitlesine hitap etmektedir. Modern ve güncel konular üzerine kitaplar kaleme alan yazar, genel formuyla kişisel gelişim konuları üzerinde durmaktadır. Eserler, içerikleri ile özel performanslar sergileyerek geniş bir yaşayış açısından pek çok farklı alanda bilgi verebilmektedir. Olayların çeşitli boyutları ve tarzıyla farklılık sergileyerek çeşitli teknikler sayesinde etkiler sunmaktadır. Can Aydoğmuş kitapları, birçok konu eşliğinde çeşitli kategorilerde sunulmakta ve aynı zamanda her yaş kesimi açıdan uygun içerikler olarak ortaya çıkmaktadır.  Anlaşılır ve kendine özgü dili ile oldukça akıcı bir form sunan yazar, geniş bir kitlenin ilgi alanlarına hitap ederek sıklıkla okunan yazarlar arasında yer almaktadır. Farklı konu ve temaları ile farklı düşüncelere sahip içerikler ortaya koymakta ve aynı zamanda yazıları farklı bir ifade biçimi ile insanlara sergilenmektedir. Kitaplarını dış tasarımı ve iç tasarımı ilgi çekici bulunan bu eserler, kendine özgü yapısı ile okurlar tarafından ilgi gören materyaller olarak da ön plana çıkmaktadır. Can Aydoğmuş, dikkat çekici yazarlığının yanı sıra oldukça yüksek bir eğitim alarak kendini farklı alanlarda geliştirme yönünde bir ilerleyiş kaydetmiştir. Bu sayede hem kendini geliştirmiş hem de içeriklerine oldukça yön verici detaylar eklemiştir. Daha çok kişisel gelişim alanına yönelerek bu alanda ilerleme sağlayan yazar, küçük yaşta ailesini kaybettiği için kendi başının çaresine bakmayı ve kendinden yola çıkarak etkili içerker sunmayı amaç bilmiştir. Can Aydoğmuş kitapları, gelişim üzerine büyük oranda katkı oluşturmakta ve aynı zamanda rüya, düşünce ve bilinçaltı konularıyla da insan yaşamına değinerek pek çok alanda içerikler oluşturmaktadır. Karakteristik özelliği doğrultusunda geniş bir çerçevede hizmet sunmayı amaçlayan, bununla birlikte öncelikli olarak insanlara sevgi ve mutluluğu aktaran Can Aydoğmuş, kendine has içerik ve paylaşımları ile birçok kişiye yol gösterici olmaya çalışmaktadır.

Daha fazla bilgi
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.