30,00 TL
22,80 TL
%24 indirim
Kazancınız
:
7,20 TL
Buradayım Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 260
ISBN: 9786051880280
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2016
satis-icon
Satış Rakamları 8 adet satılmıştır.
Clelie Avit
Clelie Avit
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Buradayım Kısa Özet

    Elsa bir tırmanış esnasında geçirdiği kaza yüzünden beş aydır komadadır. Uyanacağına dair tüm ümitlerini yitiren ailesi ve doktorları yaşam destek ünitesinin fişini çekmenin zamanının geldiğini düşünür. Ama bilmedikleri bir şey vardır: Bilincini kısmen geri kazanan Elsa etrafındaki sesleri duyabilmektedir. Ne var ki onlara hala orada olduğunu söylemesinin bir yolu yoktur.

    Thibault da aynı hastaneye kardeşi için gelir. Alkollü araç kullanıp iki küçük kızın ölümüne sebep olan kardeşiyle konuşmayı reddeden Thibault bir gün Elsa`nın odasına sığınır. O günden sonra da Elsa`yı düzenli olarak ziyaret etmeye balar. Onunla birlikte uyur. Onunla konuşur. ve Elsa`nın, söylediği her şeyi duyduğunu hisseder.

    Thibault`nun bu ziyaretleri Elsa için yeniden nefes almak gibidir. Nihayet biri onunla konuşur, onu güldürür, ona uğruna mücadele edeceği bir şey verir. Thibault artık Elsa`nın gökkuşağıdır. Elsa hiçbir şey için olmasa da onun için uyanmak ister. Ama zamanı gitikçe daralmaktadır. Acaba Thibault çok geç olmadan ona ulaşmayı başarabilecek midir?

  • 2. Hamur

Buradayım Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.