42,00 TL
32,34 TL
%23 indirim
Kazancınız
:
9,66 TL
Berber Masalı Hakkında Bilgiler
Türü: Hikayeler
Sayfa Sayısı: 32
ISBN: 9786052031797
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2017
satis-icon
Satış Rakamları 4 adet satılmıştır.
Ayla Çınaroğlu
Ayla Çınaroğlu
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Berber Masalı Kısa Özet

    Bir berber, bir berbere,
    *Bre berber, gel beraber bir berber dükkânı açalım,* demiş.

    Demiş demesine de, bakın dillerine hakim olamadıkları için başlarına neler gelmiş?

    Kafa kafaya verip, ışıl ışıl, şıkır şıkır bir berber dükkânı açan Birberber ile Morberber’in namı kısa sürede bütün kente yayılmış. Saçını sakalını onların hünerli ellerine bırakmak isteyen müşteriler kapılarında uzun kuyruklar oluşturmuş. Ah, hele tıraş ederken berberlerin yaptığı o hoş sohbet yok muymuş!?

    Kimin saçı daha güzel? Kimin saçı daha uzun? Kime hangi saç yakışıyor? Kim sakalını nasıl bırakıyor? Biraz krem sürmeli, belki biraz daha kestirmeli...

    Yıka, tara, düzelt, şak şak da şak şak. İşler böylesine yolunda giderken, günlerden bir gün, herkesin sevip saydığı Vali Bey berberleri kendi konağına çağırtmış. Çağırtmış çağırtmasına da, saçına sakalına düşkünlüğü ile tanınan Vali`nin hiç kimselerin dile getiremediği büyük bir temizlik sorunu varmış. Peki ya bizim hoşsohbet berberler acaba dillerine hakim olabilmişler mi?..

    Daha önceki yıllarda Uçanbalık Yayınları etiketiyle raflarda yer bulan Berber Masalı, yepyeni baskısı ile artık Tudem Yayınları tarafından yayımlanıyor.

    Usta yazar Ayla Çınaroğlu ile ünlü ressam Mustafa Delioğlu`nun imzasını taşıyan Berber Masalı, dillerden düşmeyen bir tekerlemeyi hayal gücünün sınırlarını zorlayan bir masala dönüştürerek, çalışkanlığı ve yeteneği ile göz dolduran iki kafadarın gevezelikleri yüzünden başlarına gelen gülünç olayları anlatıyor.

  • 1. Hamur

Berber Masalı Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.