Başkalarının Hayatı

Onur Kitap

Fatih Altınbeyaz

185,00 TL
123,95 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
61,05 TL
Başkalarının Hayatı Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 394
ISBN: 9786052141175
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2018
Fatih Altınbeyaz
Fatih Altınbeyaz
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Başkalarının Hayatı Kısa Özet

    Fatih Altınbeyaz, Başkalarının Hayatı’nda; yaşam karşısındaki yetersizliğine, kırılganlığına ve yarım kalmışlığına inat Şerifali’nin kendisini yarına taşıma çabasını, eksiksiz bir Batı Anadolu portresi çizerek ortaya koyuyor.

    Harcanan hayatlarının enkazından sağ çıkmaya çalışan insanların geçmişin yıkıntıları arasında bir suçlu ve geleceğin sisli belirsizliği içinde kurtarıcı arayanların yaktıkları ağıtlar duyuluyor satır aralarında…

    Kendi olmayı bir türlü başaramamış, boyun eğmekle baş kaldırmak arasında çekimser kalmış Batı Anadolu’nun mağrur insanının ve kadim kültürünün, değişen dünya düzeni karşısında tökezlemesi, Ege’nin sıcak atmosferi kadar yalın ve samimi bir üslupla anlatılıyor.

    Başkalarının Hayatı; menkıbelerin, düşlerin ve gerçekliğin kesiştiği yerde, yarım kalmış bir aşk hikayesine tutunmaya çalışıyor.

    Hiç okunmamış mektupların gölgesinde savrulan Şerifali’ye odaklanarak, 1920’lerden başlamak üzere 1990’lı yıllara kadar üç kuşağın pişmanlıklarını, çatışmalarını, öfkelerini ve umutlarını, hayranlık uyandıran bir akıcılıkla, okurlarına sunuyor.

    Kendinizi bir anda, Ege’nin dar sokaklarında akan bir yaşantının ortasında bulacaksınız…

    Başkalarının Hayatı; bir aile romanı ve başkaları için kendi hayatından ve önceliklerinden vazgeçebilen Şerifali`nin hikayesi...

  • 2. Hamur

Başkalarının Hayatı Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.