Avrupa Birliği ve Türkiye İle İlişkileri

Efe Akademi Yayınları

Murat Ercan

350,00 TL
304,50 TL
%13 indirim
Kazancınız
:
45,50 TL
Avrupa Birliği ve Türkiye İle İlişkileri Hakkında Bilgiler
Türü: Avrupa Birliği Kitapları
Sayfa Sayısı: 392
ISBN: 9786052308387
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 8 adet satılmıştır.
Murat Ercan
Murat Ercan
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Avrupa Birliği ve Türkiye İle İlişkileri Kısa Özet

    Bugün iktidar yapısından, hükümetin geleceğine, ekonomi ve mali politikalardan borsa ve döviz kuruna ve toplumsal gelişmelerden güvenlik konularına kadar pek çok konu taraflar arasındaki ilişkilere endekslenmiştir. *Avrupa Birliği ve Türkiye İle İlişkileri, İlişkilerin Tarihi-Sorunları-Kurguları- Senaryoları ve Geleceği* başlıklı bu kapsamlı çalışmada, öncelikle Avrupa Birliği’nin kuruluş felsefe ve gelişim sürecini analiz etmektedir.

    Bu kapsamlı eserde bölümler: Kuruluşundan Günümüze Avrupa Birliği’nin Entegrasyon Süreci, Avrupa Birliği ve Türkiye İle İlişkileri; İlişkilerinin Tarihsel Perspektifi, Türkiye AB İlişkilerinde Sınır Tartışmaları; Türkiye AB’nin Neresinde?, Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne Giden Üyelik Sürecinde Kıbrıs ve Sözde Ermeni Sorunu, Türkiye- AB İlişkilerinde Sorunlar ve Güncel Gelişmeler, 15 Temmuz Sonrası Türkiye-AB İlişkileri; İlişkilerin Gelecek Senaryoları, ana başlıklarıyla okuyucuya sunulmaktadır.

    Eser, sadece bu dersi alan öğrenciler açsından değil, Avrupa Birliği-Türkiye ilişkileri konusunda bilgisini arttırma ve gelişmeleri daha yakandan izleyebilme çabasında bulunanlara kaynak, örgün öğretimde de ders kitabı olabilecek niteliktedir. Konu ile ilgilenen ve fikir yürüten her kesim için çok yararlı olan çalışma, alanına ciddi bir katkı yapacak niteliktedir.

  • 1. Hamur

Avrupa Birliği ve Türkiye İle İlişkileri Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.