19,00 TL
12,73 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
6,27 TL
Atlıkarınca Hakkında Bilgiler
Türü: Rus Edebiyatı
Sayfa Sayısı: 446
ISBN: 9786054503520
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2012
satis-icon
Satış Rakamları 3 adet satılmıştır.
Jelena Bacic Alimpic
Jelena Bacic Alimpic
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Atlıkarınca Kısa Özet

    "Onun hareketleri öylesine zarif, öylesine kibardı ki, çalan her notadan daha da inceydi. Aynı zamanda, vücudu ile yaptığı tutkulu tanıtım, sanatsal ifade ile eşdeğerdi. Şıklık, incelik, zarafet, lirik ifade, duygulu sunum gibi bütün muhteşem özellikler, tek bir isim altında toplanmıştı: Anna Balint..."

    Baçka Düzlüklerinde yer alan, salaş köyün evlerinden birinde, tavan arasında dünyaya gelen, küçük Anna Balint`in; Rusya`nın en ünlü bale sahnesi Bolşoy`a sıçrama yapacağını, ününün dünyaya yayılıp çok genç yaşta zirveye çıkacağını, Rusya`nın unutulmaz soğuk kışlarında tutkulu bir aşk yaşayacağını, büyük acılar çekeceğini, kanser illetine yakalanıp, anılarını, yattığı hastane odasında inatla ölüme meydan okuyarak, sonuna kadar yeniden yaşayabileceğini kim bilebilirdi ki?

    Jelena Bacic Alimpic, dünyanın ünlenmiş bütün bale sahnelerinde, narin vücudu, cin gibi aklı ve başarıları ile damgasını vurmuş olan bir balerinin, samimiyetle anlattıklarını dile getiriyor. Çiftlikte yaşayanlarla, sanatçılarla, şairlerle ve onların esinlendikleri konularla, saman yığınlarıyla dolu Baçka Düzlüklerinin salaş köyleriyle ve kasabalarıyla, onların ayva reçeli kokan sabahlarıyla ve unutulmaz Rus kışlarıyla bu hikâyeyi süslüyor...

  • 2. Hamur

Atlıkarınca Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.