14,00 TL
10,78 TL
%23 indirim
Kazancınız
:
3,22 TL
Aşk Kalır Hakkında Bilgiler
Türü: Hikayeler
Sayfa Sayısı: 206
ISBN: 9789944694773
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2010
satis-icon
Satış Rakamları 17 adet satılmıştır.
Seza Kutlar Aksoy
Seza Kutlar Aksoy
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Aşk Kalır Kısa Özet

    Soluk soluğa okunacak ‘melodik’ bir ilk gençlik romanı: Aşk Kalır

    Kaleme aldığı okul öncesi ve çocuk kitaplarıyla büyük beğeni kazanan, Çocuk ve Gençlik Yayınları Derneği tarafından dünyanın en prestijli çocuk ve gençlik edebiyatı ödülü, Astrid Lindgren Anma Ödülü (Alma) için Türkiye’nin 2011 yılı adayı olarak gösterilen Seza Kutlar Aksoy, ilk defa gençler için yazdı. Üstelik son derece estetik bir tema üzerine: Müzik

    Aşk Kalır, gençlik sorunlarını ustalıkla dile getiren bir roman. Yazar, Deniz’in, Umut’un, Bahri’nin, Laura’nın ve Erik’in maceralarını ‘melodik’ bir dille anlatırken, kültürlerarası bir ortamda müziğin, gençliğin, aşkın, tarihin ve edebiyatın gençler üzerindeki yansımalarını son derece içtenlikle ve herhangi bir öğretiden uzak durarak aktarıyor. Seza Kutlar Aksoy, Aşk Kalır’la, sınırlarını aşarak yepyeni bir okuyucu kitlesiyle buluşmanın heyecanını yaşıyor!..

    Yolculuk sözcüğünü ve taşıdığı anlamları çok sevdiğini belirten Seza Kutlar Aksoy, Tudem Yayınları tarafından yayımlananYolculuk kitabıyla, geçtiğimiz haftalarda, Çocuk ve Gençlik Yayınları Derneği (ÇGYD) tarafından 2009 yılının en iyi resimli öykü kitabı dalında Jüri Özel Ödülü’ne değer görülmüştü.

  • 2. Hamur

Aşk Kalır Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.