Disk Dünya 15: Asayiş Berkemal

Delidolu

Terry Pratchett

319,00 TL
245,63 TL
%23 indirim
Kazancınız
:
73,37 TL
Disk Dünya 15: Asayiş Berkemal Hakkında Bilgiler
Türü: Mizah Kitapları
Sayfa Sayısı: 420
ISBN: 9786052349298
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 23 adet satılmıştır.
Terry Pratchett
Terry Pratchett
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Disk Dünya 15: Asayiş Berkemal Kısa Özet

    DiskDünya serisinin Türkiye’deki okurları için ilklerin heyecanı sürüyor!

    Kült yazar Sör Terry Pratchett’ın kaleme aldığı DiskDünya serisinin ilk kez Türkçeye çevrilen yeni kitabı Asayiş Berkamal, Delidolu Yayınları etiketiyle yayımlandı.

    Dünya çapında 85 milyonun üzerinde satan *DiskDünya* serisinin on beşinci kitabı Asayiş Berkamal, *Bekçiler* alt dizisinin de ikinci kitabı.

    Unutulmaz dedektif öykülerini aratmayan kurgusuyla dikkat çeken Asayiş Berkamal, lağım kanallarından yüksek kulelere uzanan sürükleyici bir kara polisiye!

    Bekçi teşkilatının yüzbaşısı Sam Vimes, evlenip emekli olmak üzere. Ancak, DiskDünya’nın en büyük, en kozmopolit şehri Ankh-Morpork’un sokakları yine (evet, hiç şaşırmadınız!) tehdit altında. Biri ya da birileri, daha önce eşi benzeri görülmemiş bir yolla, seri cinayetler işlemeye başlıyor. Kimlik belirsiz, polisler çaresiz... Fakat kahramanlar, en olmadık anlarda ortaya çıkar. Şimdi de şehrin küllerinden doğup yükselen yeni biri var: Havuç. Teşkilatın en dürüst, en mert, en *düz* onbaşısı Havuç, acemi bekçileriyle birlikte bu karanlık olayların üstesinden gelebilecek mi?..

    Birçok dedektiflik filmine ve kitabına atıfta bulunarak nefes kesici bir polisiye roman parodisi sunan Asayiş Berkamal, Terry Pratchett’ın absürt mizah anlayışından beslenen komik anlatımıyla, yoluna kaldığı yerden devam ediyor.

    Niran Elçi’nin pürüzsüz Türkçesi ve Delidolu’nun özenli baskısıyla Türkiye’deki okurlarının karşısına ilk kez çıkan Asayiş Berkamal, kontrolsüz gücün güç olmadığına vurgu yaparak DiskDünya evreninde yepyeni bir perde açıyor.

    *Polis sözcüğünün nereden geldiğini biliyor musun? Şehir anlamına gelen, eski bir sözcüktür. Biz, şehrin memurlarıyız."

    *Enfes. Yalnızca Terry Pratchett’ın yazabileceği şekilde, absürtlük derecesinde mantıklı.*

    - Anne McCaffrey

  • 2. Hamur

Disk Dünya 15: Asayiş Berkemal Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.