Alis Harikalar Diyarında

Tudem Yayınları

Lewis Carroll

39,00 TL
30,03 TL
%23 indirim
Kazancınız
:
8,97 TL
Alis Harikalar Diyarında Hakkında Bilgiler
Türü: Roman ve Öykü Kitapları
Sayfa Sayısı: 56
ISBN: 9786052854082
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 58 adet satılmıştır.
Lewis Carroll
Lewis Carroll
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Alis Harikalar Diyarında Kısa Özet

    ``Eyvah! Yandım! Çok geç kalacağım!`` diyen telaşlı bir tavşanın peşine takılıp onun girdiği delikten atlayan meraklı Alis, kendini çoook derin bir kuyudan aşağı düşerken bulur. Ayna içinde aynalardan geçip dünyanın öbür ucundan çıkacağını tahmin ederken; minicik kapılardan geçebilecek kadar küçülüp evlere sığamayacak kadar büyüyeceği acayip bir dünyada olduğunu keşfeder. İnanılmaz bir büyüleyiciliğin hâkim olduğu bu harikalar diyarı Alis`i, çılgın bir çay partisine katılacağı ya da iskambil kâğıtlarından muhafızlar tarafından kovalanacağı sıra dışı bir serüvenin içine sürükler. Alis, bir yandan inanılmaz olaylara tanıklık ederken bir yandan da Tavsiyeci Tırtıl`dan sürekli sırıtan Çeşır Kedisi`ne, havalı Şapkacı`dan koca kafalı Kraliçe`ye, birbirinden ilginç karakterlerle karşılaşır...

    Sanatın hemen her alanında kendine yer bulan hatta bir popüler kültür unsuruna dönüşmeyi başaran Alis Harikalar Diyarında`nın bu yeniden anlatımı, Alis`le ilk kez tanışan çocukların ya da kalbi her daim Alis`le birlikte atan çocuk ruhluların düşlerini sonsuzluğa taşıyor.

    Gerçekle düşün kesiştiği noktada kendine hayalî bir kaçış alanı yaratan Alis`in hissettirdiği duygular, Zeynep Özatalay`ın sinematografik bir durulukta resmettiği çizimleriyle âdeta gözlerde canlanıyor.

  • 2. Hamur

Alis Harikalar Diyarında Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.