Algoritma ve Programlamaya Giriş

Ekin Basım Yayın

Ebubekir Yaşar

90,00 TL
82,80 TL
%8 indirim
Kazancınız
:
7,20 TL
Algoritma ve Programlamaya Giriş Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Bilgisayar Kitapları
Sayfa Sayısı: 304
ISBN: 9786053272526
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2015
satis-icon
Satış Rakamları 94 adet satılmıştır.
Ebubekir Yaşar
Ebubekir Yaşar
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Algoritma ve Programlamaya Giriş Kısa Özet

    Programlama neredeyse tüm branşlarda her bilim adamı veya öğrencinin gereğini duyduğu konuların başında gelmektedir. Algoritma ise her problemin çözümü için gerekli olan mantık adımlarıdır. Bir branşın bilgisayarla iç içe olması, o branşa ait problemlerin ve sorunların bilgisayarla çözümü ile mümkündür. Bilgisayarın hızına, zamandan tasarrufuna ve hayata sağladığı kolaylıklara sahip olabilmek için, o branşa ait problemlerin, bilgisayar programları ile çözülmesi gerekmektedir. Bu açıdan bakıldığında programlama her alandaki problemlerin çözümünü kolaylaştıran ve o branşı bilgisayarla iç içe yapan en önemli araçtır.

    Bu kitap başta Meslek Yüksekokulları olmak üzere Lise ve Fakülte öğrencileri için en temel programlama bilgilerini içermektedir. Kitap içerisinde anlatılan her konu ile ilgili uygulamalar, farklı güncel örnekler ve bölüm sonlarında bir çok sınama çalışmaları yer almaktadır.

    Bu kitapta, Java ve C# dilleri, en temel konularıyla programlama becerisini kazandırmak üzere işlenmiştir. Konuların kitapta işleniş biçimi olarak önce konular, ardından uygulamalar ve sonra örnekler verilmiştir. Konuları biliyor fakat pratik kazanmak istiyorsanız doğrudan örneklerden başlayabilirsiniz. Çözümü kapatarak önce kendiniz programı yazmalı, gerektiğinde çözümünden yardım almalısınız. Unutulmamalıdır ki bir problemin farklı farklı çözümleri olabilir. Dolayısıyla kitaptakilerden farklı bir yolla da problemlerinizi çözebilirsiniz.

  • 1. Hamur

Algoritma ve Programlamaya Giriş Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.